BRNABIĆ U LJUBOVIJI: Sve ćemo uspeti ako Srbija ne stane (FOTO)

Novosti onlajn

10. 11. 2023. u 20:58

POTPREDSEDNICA Glavnog odbora i poverenica Srpske napredne stranke za Beograd Ana Brnabić posetila je danas opštinu Ljubovija u Mačvanskom okrugu.

БРНАБИЋ У ЉУБОВИЈИ: Све ћемо успети ако Србија не стане (ФОТО)

Foto: SNS

Ona je na skupu Srpske napredne stranke u Doku kulture u Ljuboviji, pred 500 ljudi, govorila zajedno sa Milanom Jovanovićem ,predsednikom OO SNS Ljubovija, prvim na listi kandidata za odbornike, Draganom Arsić, kandidatkinjom za narodnu poslanicu i Branislavom Malovićem, članom predsedništva SNS.

Ona je istakla da je most Bratoljub u Ljuboviji simbol borbe i istrajnosti aktuelne Vlade.

- Mnogo smo radili na tome, nismo imali podršku kakvu smo očekivali ali nismo odustali. Taj most pokazuje dve važne stvari koje opisuju nas naprednjake. Jedna je da gradimo mostove i da nikada nećemo odustati. Druga je da bez obzira kakve su nevolje, mi nastavljamo da se borimo zato što verujemo u naše ljude. Puteve i mostove rade samo oni koji veruju u ljude. Kada me pitate zašto nismo imali mostove i puteve kada su ovi Đilasovi bili na vlasti, ja vas pitam a šta će njima to? Oni vide samo elitu, u krugu dvojke i važno je da oni imaju dobar put, internet, aerodrom i sav luksuz. Ukoliko oni misle da u ostatku Srbije žive zveri i sendvičari, šta će njima putevi i mostovi? - kaže Brnabić.

Ona je istakla da se od opozicionih stranka mogu čuti samo poruke mržnje, pretnje i uvrede umesto političkog programa.

- Da li ste videli njihov plan do 2027. godine? Šta oni obećavaju, predlažu? Ne. Videli ste samo mržnju i laži. Mi smo rekli jasno - do kraja mandata sledeće Vlade, dakle 2027. godine - prosečna plata u Srbiji 1.400 evra, prosečna penzija 650 evra, minimalac 650e. To je naša politika - navela je Ana Brnabić.

Brnabić je zaključila da Srbiju čeka dalji prosperitet samo u jednom slučaju.

- Danas je u Mačvanskom okrugu nezaposlenost 8,2 procenta. Želimo da se u naredne 4 godine dokusiramo na ovaj deo Srbije, da dovedemo nove investitore, podignemo prosečnu platu. Ja obecavam da ćemo to uraditi, uspeli smo sa drugim okruzima u Srbiji, uspećemo i sa Mačvanskim. Sve ovo možemo ukoliko nastavimo da radimo i da se trudimo. Ukoliko Srbija ne stane! - izjavila je Brnabić.

BONUS VIDEO: VUČIĆ O HOVENIJEROVIM IZJAVAMA - Ako je nešto u skladu sa ustavom tzv. Kosova, a što smo pregovarali

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave