MILOŠ JOVANOVIĆ IMA ZADATAK DA GLUMI PATRIOTU Terzić: NJegov posao je da napravi zamku za nacionalno opredeljene birače

Novosti onlajn

10. 11. 2023. u 17:31

MILOŠ Terzić, član Predsedništva Srpske napredne stranke podsetio je da je glas za Miloša Jovanovića, koji se predstavlja kao lažni patriota, zapravo glas za Dragana Đilasa.

МИЛОШ ЈОВАНОВИЋ ИМА ЗАДАТАК ДА ГЛУМИ ПАТРИОТУ Терзић: Његов посао је да направи замку за национално опредељене бираче

Foto: Srpska napredna stranka

Miloš Jovanović kao "desna ruka" Dragana Đilasa u najprljavijoj kampanji koja se putem tajkunskih glasila vodi protiv Aleksandra Vučića i članova njegove porodice, ima zadatak da glumi patriotu i tako napravi zamku za nacionalno opredeljene birače, po licenci trećih sekretara političkih odeljenja američke i britanske ambasade. I sada je kristalno jasno svima u Srbiji da je glas za Miloša Jovanovića glas za Dragana Đilasa.

Kako cilj ne bira sredstva na udaru tajkuna, građanista i lažnih patriota je i maloletni sin Aleksandra Vučića. I to je jedina politika koju svi oni nude, dok ponosno stoje iza Dragana Đilasa, kako bi od Srbije napravili svoju privatnu prćiju, kakvu smo imali pod njihovom vlašću u periodu od 2000. do 2012. godine. Nema tu nikakve ideologije, politike i principa, već samo ogoljena borba za vlast i fotelju. A već su jednom lažne patriote i lažni građanisti u oktobru dvehiljadite podigli Srbiju za glupost i nikada više.

I dok je u to vreme Đilasova desna kolona trgovala srpskim interesima po pitanju KiM, Jovanović je sa pozicije savetnika ministra za KiM bežao od odgovornosti i nemo posmatrao kako se pregovori o našem najvažnijem državnom pitanju izmeštaju iz sistema UN u sistem EU. Sada je zarad gostovanja na tajkunskim medijima zaboravio i na srpske vrednosti na KiM i na Srebrenicu i na Republiku Srpsku. Sve se svelo na "tehničku" Vladu sa drugosrbijancima gde im je kako kaže Jovanović i tri meseca dovoljno da po već viđenom receptu, sprovedu veliku pljačku Srbije.

A kako su u svoje vreme Jovanović i Đilas stvarali pravnu državu najbolje svedoči njihova užasna reforma pravosuđa, koja je građane koštala 44 miliona evra, kada je skoro hiljadu sudija u jednom danu ostalo na ulici i bez posla. Cilj te "reforme" je bio da se zaštite milioni koje je muntajući sekundama iz budžeta pokrao Dragan Đilas novi i stari šef Miloša Jovanovića.

Jedini uslov za poziciju u vreme bivšeg režima bila je partijska knjižica i shodno tome jasno je da kada, Miloš Jovanović govori o korupciji da tu pre svega autoprojektuje sve o sebi i svom šefu Draganu Đilasu, koji je u periodu dok je bio ministar i gradonačelnik zaobilazio zakon, sud i na nelegalan način na muci i nesreći srpskog naroda, stekao enormno bogatstvo.

Zato je sudbinski važno da 17. decembra građani Srbije podrže Srpsku naprednu stranku, tačnije jedinu prosrpsku listu kako se Đilasove štetočine i korisni idioti stranih ambasada, nikada više ne bi vratili na vlast, jer u tom slučaju od Srbije ništa neće ostati.

BONUS VIDEO: VUČIĆEVE PORUKE IZ PIROTA: Nikoga se ne plašimo - Ljudi su naša najveća snaga

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U RIMU: Novak Đoković pogođen flašom u glavu! (VIDEO)