NAPADAJU VUČIĆA JER JE STUB NAPRETKA I STABILNOSTI Brnabićeva u Adranima: Opozicija želi destabilizaciju Srbije

Novosti onlajn

09. 11. 2023. u 07:08

SINOĆ je u Domu kulture u Adranima održan skup Srpske napredne stranke, kome je prisustvovala i potpredsednica Glavnog odbora i poverenica SNS za Beograd Ana Brnabić.

НАПАДАЈУ ВУЧИЋА ЈЕР ЈЕ СТУБ НАПРЕТКА И СТАБИЛНОСТИ Брнабићева у Адранима: Опозиција жели дестабилизацију Србије

Foto: Novosti

Uz nju, na skupu su govorili i Predrag Terzić, prvi na lokalnoj listi, Snežana Jovanović, druga na lokalnoj listi i kandidatkinja za narodnu poslanicu, i Violeta Simović, šesta na lokalnoj listi za Kraljevo.

Zboru je prisustvovalo 300 meštana iz mesta Adrani, Tavnik, Lađevci, Obrva, Cvetke, Popovići, Sirča, Miločaj, Oplanići, Grdica.

U uvodnom delu poručeno je da je danas sa meštanima kraljevačkih sela premijerka Srbije i potpredsednica Glavnog odbora SNS Ana Brnabić.

- To je dokaz da kod nas ne postoje građani prvog i drugog reda. Mi smo svi isti, jednaki, i to je razlika između nas i njih - poručila je Violeta Simović.

Na zboru je pružena bezrezervna podrška Aleksandru Vučiću, čija porodica poslednjih nekoliko dana trpi bizarne napade, kako na društvenim mrežama, tako i sa određenih medija.

Poručeno je da je sa strane opozicije i njima bliskih medija, kampanja počela prljavije nego ikada, ali da se SNS razlikuje upravo po tome što nikada neće napadati ničije porodice.

- Volim da putujem po Srbiji i ne mogu vam rečima opisati koliko mi je drago što sam večeras u Adranima. Kada verujete u svoju zemlju i njene ljude, onda vam je jedini posao kao političaru da menjate neke stvari kako biste ljudima obezbedili da ispune sve svoje potencijale - poručila je Ana Brnabić i dodala “država je danas vaš servis, umesto da ste vi njeni kuriri. Uvodimo brzi internet u sva sela u Srbiji, do svakog domaćinstva. Svaka škola u Srbiji danas je povezana na internet i to dokazuje da brinemo o svim građanima”

Brnabićeva je poručila da je Aleksandar Vučić legitimno izabran predsednik Srbije čiji će mandat trajati još četiri godine, ali je meta napada zato što je nosilac napretka i stabilnosti čitave zemlje. “Imali smo izbore prošle godine. Formirali smo Vladu, Aleksandar Vučić je dobio neprikosnovenu podršku naroda. On je predsednik Srbije do 2027. godine, naši politički protivnici ne razumeju da on čovek ima mandat koji će trajati ma šta oni rekli i uradili. Ali udaraju na njega kao na stub stabilnosti! Žele da destabilizuju Srbiju”.

Ona je sve prisutne zamolila da 17. decembra daju glas stabilnosti, da pobeda bude nikad ubedljivija jer ako ne bude tako, već 18. decembra nas očekuju protesti.

- Oni će, dragi moji saborci, već sutradan reći jako su izbori pokradeni, praviće haos u zemlji. Kad mi da radimo, ljudi?! Kada da idemo napred?! Jer znate, Kraljevo ne sme da stane, Beograd ne sme da stane i Srbija ne sme da stane! - zaključila je Ana Brnabić.

BONUS VIDEO: IDEMO U DRUGO POLUVREME - Premijerka dala podršku listi SNS

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

KAKVA ČISTKA... Novak Đoković se odlučio na drastičan potez!