"NE SMEMO DA DOZVOLIMO POVRATAK U PROŠLOST": Vesić i Nikolić posetili Valjevo i razgovarali sa građanima (VIDEO)

Novosti online

07. 11. 2023. u 16:18

GORAN Vesić i Ivana Nikolić posetili su Valjevo i razgovarali sa građanima, i tom prilikom poručili da je glas naroda velika snaga, da je upravo narod snaga liste „ALEKSANDAR VUČIĆ - Srbija ne sme da stane“.

НЕ СМЕМО ДА ДОЗВОЛИМО ПОВРАТАК У ПРОШЛОСТ: Весић и Николић посетили Ваљево и разговарали са грађанима (ВИДЕО)

Foto: Instagram printskrin/sns_srbija

- Kada birate između povratka u prošlost i budućnosti, izbor je jasan. Ne smemo da dozvolimo povratak u prošlost, u vreme zatvorenih fabrika, visoke stope nezaposlenosti, loših puteva. Srbija ne sme da stane - naglasio je Goran Vesić.

- Verujemo u podršku naroda, verujemo u podršku za budućnost Srbije. Biramo Srbiju, biramo interes našeg naroda, a to su veće plate i penzije, to su unapređen zdravstveni sistem, moderna ifrastruktura, nove investicije i radna mesta - rekla je Ivana Nikolić.

Goran Vesić poručio je da su rezultati politike Aleksandra Vučića očigledni i vidljivi -stotine kilometara izgrađenih pruga, puteva, auto-puteva.

- Narod će da kaže kakvu politiku želi, politiku prošlosti, koju nudi bivši režim, ili želi politiku budućnosti, politiku napretka, razvoja i dalje izgradnje naše zemlje koju garantuje samo lista „ALEKSANDAR VUČIĆ - Srbija ne sme da stane“ - zaključio je Vesić.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SNS Srbija (@sns_srbija)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (43)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave