DA LI NAŠA DECA TREBA DA ODRASTAJU GLEDAJUĆI NAORUŽANE LJUDE? Oglasila se Kancelarija za KiM: Još jedan Kurtijev pokušaj zastrašivanja Srba

Novosti Onlajn

28. 10. 2023. u 14:21

KANCELARIJA za Kosovo i Metohiju saopštila je da početak radova na izgradnji policijske stanice tzv. kosovske policije blizini škole "Jovan Cvijić" u Zubinom Potoku još jedna akcija Aljbina Kurtija koja za cilj ima podizanje tenzija, izazivanje novih kriza i ugrožavanje opstanka sroskog naroda na KiM.

ДА ЛИ НАША ДЕЦА ТРЕБА ДА ОДРАСТАЈУ ГЛЕДАЈУЋИ НАОРУЖАНЕ ЉУДЕ? Огласила се Канцеларија за КиМ: Још један Куртијев покушај застрашивања Срба

Foto: D. Milovanović

- Vlasti Aljbina Kurtija svakodnevno nastavljaju sa eskalatornim i jednostranim akcijama na severu Kosova i Metohije koje za cilj imaju podizanje tenzija i izazivanje novih kriza i ugrožavanje opstanka našeg naroda. Takva u nizu je i nova akcija Aljbina Kurtija da baš na veliki srpski praznik Svetu Petku otpočnu radovi na gradnji policijske stanice tzv. kosovske policije u neposrednoj blizini Osnovne škole “Jovan Cvijić” u Zubinom Potoku i to na zemljištu koje je nekada pripadalo ovoj obrazovnoj ustanovi - navedeno je u saopštenju Kancelarije za KiM. 

Kako ističi roditelji dece koja pohađaju ovu školu, ali i ostali meštani Zubinog Potoka, revoltirani su i zabrinuti zbog činjenice da će im Kurtijeva policija biti u blizini dece. 

- Tim pre, kada se zna da ta ista Kurtijeva policija maltretira i prebija srpsku decu, puca u nenaoružane Srbe, svakodnevno hapsi, presreće i maltretira miran srpski narod i da oni nemaju ni šta da traže na severu pokrajine po slovu sporazuma, a kamo li u blizini škola! Posle nelegalno izgrađenih baza na severu KiM, u Zubinom Potoku i Leposaviću, gradnja policijske stanice u blizini osnovne škole novi je udar na mir i pokušaj zastrašivanja srpske zajednice koja na Kurtijevu policiju gleda kao na okupatorsku silu - ističu.

Kažu da se postavlja se pitanje na koje treba da odgovore i svi predstavnici međunarodne zajednice. 

- Zbog čega je Kurti odlučio da baš sada krene u realizaciju odluke stare pet godina i da gradi svoje policijske stanice u blizni osnovne škole i da li su slike teško naoružane tzv. kosovske policije ono što naša deca treba svakodnevno da gledaju i uz to odrastaju? I da li je to normalno bilo gde u svetu osim u Kurtijevoj "demokratiji"? - pitaju iz Kancelarije za KiM.

BONUS VIDEO: KOME SMETAJU DECA SA KOSMETA? Snimak koji će vam naterati suze na oči

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu