"OVO JE MOJE KUMČE" Vučić objavio fotografiju sa malenim Lazarom: Danas sam ga prvi put video i presrećan sam (FOTO)

Novosti online

25. 10. 2023. u 11:40

PREDSEDNIK Aleksandar Vučić primio je danas članove porodice Janković sa Kosova i Metohije čiji sin Lazar je hiljadita beba koja je rođena u bolnici u Pasjanu od otvaranja ove zdravstene ustanove 2015. godine.

ОВО ЈЕ МОЈЕ КУМЧЕ Вучић објавио фотографију са маленим Лазаром: Данас сам га први пут видео и пресрећан сам (ФОТО)

Foto: Printskrin Instagram/buducnostsrbijeav

- Ovo je moje kumče Lazar, sa Kosova i Metohije. Danas sam ga prvi put video i presrećan sam zbog toga - napisao je predsednik Vučić, uz fotografiju, na svom Instagram nalogu.


Lazar Janković je 1000. beba koja je rođena u porodilištu u bolnici u Pasjanu od otvaranja ove zdravstene ustanove 2015. godine.

Lazar je rođen 25. jula ove godine, a tada je njegova porodica izrazila želju da detetu ime da lično predsednik Srbije iz zahvalnosti za njegovo zalaganje za otvaranje porodilišta u Pasjanu, ali i za sveukupnu pomoć srpskom narodu na Kosovu i Metohiji.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024