BOŠKOVU STRANKU NAPUSTIO NJEGOV POVERENIK SA KiM: "Jedino se predsednik Vučić zalaže za interese južne pokrajine i za iste bori" (FOTO)

Novosti Onlajn

06. 10. 2023. u 17:03

DEJAN Moskić poverenik za oppštinu Vitina na KiM iz stranke "Dveri" oglasio se danas na svom zvaničnom Fejsbuk profilu gde je izjavio da napušta tu stranku jer se ne slaže politikom koju sprovodi vrhe te stranke, navodeći da se jedino predsednik Vučić zalaže za interese Srbije i Kosova i Metohije.

БОШКОВУ СТРАНКУ НАПУСТИО ЊЕГОВ ПОВЕРЕНИК СА КиМ: Једино се председник Вучић залаже за интересе јужне покрајине и за исте бори (ФОТО)

Foto: Z. Jovanović

Moskić je u svojoj objavi napisao:

- Izjavljujem da prestajem sa aktivnostima u stranci "Dveri", jer se ne slažem sa politikom vrha stranke. Smatram da se jedino predsednik Aleksandar Vučić zalaže za interese nas, sa Kosova i Metohije i za iste se bori. Zbog toga napištam mesto poverenika za opštinu Vitina.

Kako prenosi portal "Alo" koji je stupio u kontakt Dejana Moskića u vezi sa ovim činom kako bi pojasnio o čemu se radi.

Zbog čega ste rešili da istupite iz stranke?

- Bio sam poverenik 7-8 godina. Za to vreme, ništa nije urađeno za Kosmet i Srbe sa Kosmeta. Kosovsko Pomoravlje je najveća enklava van severa Kosmeta i druga po stanovništvu, posle Mitrovice, a ono se najmanje spominje u Dverima - otkriva Moskić.

Da li ste imali sukob sa liderom stranke, Boškom Obradovićem?

- Ja sam prijatelj sa Boškom. Smeta mi što ne spominje ništa van severa Kosova. Mi ovde ginemo, trajemo, čamimo, a niko u Dverima nas ni ne spominje. Trpimo nasilje svakodnevno, a oni u Beogradu pričaju o glupostima, RTS, protesti sindikata, protiv Vučića. Meni je sve to više dozlogrdilo - kaže Moskić.

Zbog čega ste rešili da podržite Aleksandra Vučića?

- On je taj koji može da nam pomogne. Ako čoveku koji se bori za nas ne pomogneš, kome onda? Nama je sad on trenutno najbolji. Ne može da pomogne niko ko priča lepe priče iz Beograda. Pravo da vam kažem, strepim da li će deca bezbedno da mi se vrate kući svakog dana. I sina i ćerku redovno pratim kući i od kuće, oko mog dvorišta su sve džamije. Jedini koji obezbeđuje sigurnost je Vučić, pa nek' je i najgori ili najbolji, ali to je on - zaključuje Moskić.

Foto: Printskrin/Fejsbuk

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (67)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!