POTPREDSEDNIK vlade i ministar odbrane Miloš Vučević i načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović održali su danas konferenciju za medije u Domu Vojske Srbije, na kojoj će biti demantovane laži koje je izrekao ministar unutrašnjih poslova privremenih prištinskih institucija Dželjalj Svečlja.

Tijana

02.10.2023. 12:15

Jako nam je bitno da cujemo istinu o desavanju na KIM, ogromna podrska nasem narodu koji zivi na tiom prostorima. Nije im uopste lako da tu ostanu, a nemaju gde da odu.

vlaca

02.10.2023. 12:22

dzabe mi postujemo rezoluciju 1244, kad smo dezurni krivci, arsini nisu jednaki i trebalo bi se navici na to. Doci ce nase vreme... KFOR kao i da ne postoji, nazalost...

Miodrag

04.10.2023. 11:01

Da, sada će Albanci da pobiju još nedužnih ljudi koji im smetaju, doneće ih na lokaciju i objaviti da su pronadjeni tu i da su oni isto učestvovali u pucnjavi. Klasika da bi mogli još medijski da exploatišu taj dogadjaj. Prepisuju već vidjeni scenario, recept koji su im osmislili šugavi Britanci. Ne bi me čudilo i da sami ispale neki proektil na Prištinu pa da i za to okrive Srpsku stranu. Albanci su ljige jedne obične i jaki su samo kada su u ćoporu i kad im neko štiti ledja. Bez ovih bolesnika sa zapada koje su potkupili prljavim novcem od kriminala, i bez interesa zapada za prirodna bogatstva, rude i lokacije za vojnu bazu bili bi niko i ništa. Obična šaka jada koja ne bi imala petlju da šušne. Tito je kriv što je posle drugog svetskog rata sprečio srpske službenike tadašnje udbe da reše problem sa šiptarima i proteraju ih u Albaninu. Tada je bio momenat da se rešimo te gamadi.

Sto

04.10.2023. 12:29

Svečalji je zadužen samo da čita propagandni materijal britanske američke i nemačke politike šta su Srbi! Iluzorno je se braniti. Istom propagandno merom odgovori Srbijo i svaki dan isto i dodaj. Ovde se nadvile laži i putuju svetom. Šiptarski narod nije sav loš ali je zavrbovani deo šiptara zagrizao za novac propagande da uništava moral svog naroda zarad huškača

Pi

04.10.2023. 12:41

Srbija puna izbeglica a EU i Amerika hoće da protera Srbe još i sa Svoje zemlje Kosova i Metohije. Sraman i ne pravan odnos prema Srbiji! Dno od ne prijateljstva! Hil nema prava više da se obraća građanima Srbije! Srbija bi bila bogatija od amerike i nemačke da ne otimaju pale ruše ogovaraju po svetu! Zar se to zove gospodo kod vas prijatelj. Ko Srba ne! Lažete i izivravate međunarodno pravo. Srbina trażi rez.1244 i tu je mir. Srbi i albanski narod u saradnji. Pričala amerika kada se sruši komunizam zavladaće mir u Evropi i slobode. Šta je ovo danas od vaše bożje reči. Robovlasništvomo je gore od komunizma!

Miodrag

04.10.2023. 13:11

Neprijatelj se najbolje tuče njegovim oružjem. Znači kao što su i oni nama radili. Formiraš specijalne terorističke grupe, obučene, opremljene i onda praviš upade na KiM napraviš im haos i onda se povučeš. Onda ih pustiš taman da se opsute i da misle da je to to. I kad se najmsnje nadaju opet im napraviš haos bez nekog reda i pravila koristeći element iznenadjenja. Tako ih stalno držati pod tenzijom i u strahu. Uostalim ako druge zemlje mogu da imaju nezvanične jedinice specijalne namene koje obavljaju tajne misije u drugim državama, zašto to ne bi mogla i naša zemlja. Dokle mi više da budemo pošteni dok nas drugi prave budalama.