OKIDAČ ZA STARE SRPSKE DŽELATE: Mediji u regionu ubistvo Srba na KiM koriste za nezabeleženu kampanju protiv Vučića (VIDEO)

Novosti onlajn

30. 09. 2023. u 07:33

BRUTALNO ubistvo trojice Srba u Banjskoj od strane Kurtijevih zločinaca bilo je signal i okidač i za stare srpske dželate.

ОКИДАЧ ЗА СТАРЕ СРПСКЕ ЏЕЛАТЕ: Медији у региону убиство Срба на КиМ користе за незабележену кампању против Вучића (ВИДЕО)

Foto: Tanjug/Miloš Milivojević

Mediji iz Hrvatske, Bosne i Crne Gore jedva su dočekali povod da pokrenu dosad nezabeleženu kampanju protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića. 

Na predsednika Srbije udaraju najbrutalnijim pretnjama, uvredama i lažima, a o tome najbolje svedoče naslovi i tekstovi objavljeni u pomenutim medijima u kojima se najbrutalnije laže o "Vučićevom zakopavanju", teškim udarcima i navodnoj ulozi Rusije. 

Hrvatski mediji poput Jutarnjeg lista, Indeksa, ali i susedni Dnevni avaz, takođe revnosno prenose izjave prištinskih zvaničnika uperene protiv Srbije i Beograda. Slična situacija je i na portalu Klisk, koji za sve nemile događaje u Banjskoj krivi predsednika Vučića. 

Pogledajte kako su ovih dana izgledali naslovi na pomenutim portalima:

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (26)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)