"OVO JE POKAZATELJ NAŠE LJUBAVI PREMA VAMA" Vučić se oglasio na Instagramu nakon uručenja ključeva stanova za izbegla lica (FOTO)

Novosti onlajn

23. 08. 2023. u 11:07

PREDSEDNIK Republike Srbije Aleksandar Vučić prisustvovao je ceremoniji svečanog uručenja ključeva novoizgrađenih stanova za izbegla lica iz BiH i Hrvatske u Beogradu.

ОВО ЈЕ ПОКАЗАТЕЉ НАШЕ ЉУБАВИ ПРЕМА ВАМА Вучић се огласио на Инстаграму након уручења кључева станова за избегла лица (ФОТО)

Foto: Printskrin Instagram/buducnostsrbijeav

- Dragi stanari, vi koji danas dobijate ključeve svojih domova, veliko vam hvala što ste se ovde okupili. Ovi stanovi omogućiće vam da živite svoje živote gledajući unapred, okrenuti sigurnoj i srećnoj budućnosti.

Svi oni čije je poreklo zapadno od Drine i Dunava, znaju koliko im Srbija znači, čak i kada se Srbija nije ponašala potpuno fer prema našem narodu. Ovo malo što smo danas uspeli da uradimo, uz podršku naših evropskih prijatelja, pokazatelj je naše ljubavi prema vama, kao i toga da vas nikada nismo zaboravili.

Beskrajno hvala šefu delegacije EU u Srbiji @giaufret, Evropskoj komisiji i državama donatorima na izdvojenom novcu. Učinili ste mnogo za ovih 250 porodica - napisao je predsednik na svom Instagram nalogu uz fotografije sa događaja. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (95)

VODITELJKI SE STANJE NAGLO POGORŠALO I HITNO JE OPERISANA: Nažalost, tek kad je kasno shvatimo da je zdravlje najvažnije