POSLANIK albanskog Samoopredeljenja Mefailj Bajćinovci snimljen je u društvu ljudi koji su dali antiameričke izjave, ističući da ih ne interesuje šta Amerikanci kažu o rešavanju krize na KiM.

Ljubica

18.06.2023. 19:20

Ma stvarno i jeste li sami ratovali i sve do sada ste sami uspostavili.?! Vljosa je po svim hodnicima ambasada trčala i moljakala za pomoć.Mi Srbi dobro znamo ko ste vi, a zahvaljujući takvima kao ti, sad imaju i vaši sponzori priliku da vas upoznaju.

buki

18.06.2023. 21:38

Teroristi nikada ne ratuju sami, jer pre toga mora neko da ih naoruža, obuči, medijski podrži pripremljenim lažima i plati. Uostalom, još uvek vam EU i SAD plaćaju za pobijene Srbe u tim terorističkim akcijama i samo jedan mesec da preskoče nema para ni za plate ni za penzije. Čak ni organe Srbima niste sami vadili nego u saradnji sa Zapadnim zlotvorima. Vi sami, čak ni tako do zuba naoružani od Zapada, ne vredite pišljiva boba, a možete da se ku*čite samo zaklanjajući se za Bondstil. Otićiće i oni, kao što su otišli gde god je prigustilo, a onda ćemo vas videti.

Simon

19.06.2023. 06:33

Vi ste obična gamad,niste zahvalni bili ni jugoslaviji,niti srbiji, niti zapadu,zaboraviliste da bez njih ni vas nebi bilo,ko što srbin kaže...raniš psa da te ujede...