KURTIJEV POSLANIK PROZIVA AMERIKANCE: Ne kriju svoju mržnju - "Ne interesuje nas šta kažu, mi smo država" (VIDEO)

Novosti online

18. 06. 2023. u 18:57

POSLANIK albanskog Samoopredeljenja Mefailj Bajćinovci snimljen je u društvu ljudi koji su dali antiameričke izjave, ističući da ih ne interesuje šta Amerikanci kažu o rešavanju krize na KiM.

КУРТИЈЕВ ПОСЛАНИК ПРОЗИВА АМЕРИКАНЦЕ: Не крију своју мржњу - Не интересује нас шта кажу, ми смо држава (ВИДЕО)

Foto: TikTok/hasanzeneli1

- Mi smo mi. Mi smo država, sprovodimo suverenitet. Nas uopšte ne interesuje šta kažu Amerikanci, niti drugi, mi smo država. Mi smo ratovali.

Pre nekoliko dana i ministarka pravde tzv. Kosova Albulena Hadžiu je objavljenom karikaturom ismevala snage KFOR-a.

I poslanik Samoopredeljenja Dimalj Baša je tražio da Kfor preda mandat vojsci lažne države, ističući da bi "brže mi to uradili, nego što to Kfor radi".

- Imamo dovoljno policajaca, baza, imamo dovoljno municije da gonimo gotovo sve kriminalce, policija može da upuca sve kriminalce - poručio je on.

Kritike na račun SAD započeo je Kurti kada je izjavu državnog sekretara Blinkena nazvao ne samo pogrešnom, nepravednom, nego i naivnom.

BONUS VIDEO: AKCIJA SRPSKE POLICIJE - Na teritoriji centralne Srbije uhapsili do zuba naoružane Kurtijeve specijal

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (6)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)