POLITIČKI PROTESTI U BEOGRADU: Seka Sablić pričala o vremenu kad su Srbijom vladali oni koji organizuju protest

Novosti online

09. 06. 2023. u 17:53 >> 20:34

POLITIČKI protesti koji organizuje opozicije održan je danas u Beogradu.

ПОЛИТИЧКИ ПРОТЕСТИ У БЕОГРАДУ: Сека Саблић причала о времену кад су Србијом владали они који организују протест

Foto: Novosti

Završen politički proteste

Šetnjom do Vlade Srbije završen je politički proteste.

JOŠ JEDNA NEISTINA: Tvrdili da je vlast zabranila snimanje političkih protesta iz vazduha

"Zašto je režim zabranio snimanje", "Vlast zabranila snimanje protesta", "Odluka koja će razbesneti učesnike protesta", izveštavano je tokom prethodnih sedam dana.

Ove navode su preneli N1, Nova S, portal Direktno, a isto je izjavio i opozicioni poslanik Miroslav Aleksić, okarakterisavši navodnu zabranu kao "nemoćan pokušaj cenzure".

Šta se zatim desilo? Izveštavajući sa političkog protesta, N1 kao udarnu vest ima "Prvi snimak iz drona šestog protesta".

Foto: Printscreen

I Velja Ilić među okupljenima

Na protesteu je i Velja Ilić koji je u narodu upamćen po tome što je tukao novinare.

Protest

Setili se vinčanske kulture, a kada su bili na vlasti nalazište klizilo u Dunav

Opozicija je na vrata Vlade Srbije postavila natpis o vinčajnskoj kulturi. Podsećanja radi, čitavo nalazište je klizilo u Dunav dok su političari koji su danas na ulici bili na vlasti. Takođe, sada se gradi Vizitorski centar, uklanjaju nelegalni objekti na tom mestu.

Foto: Novosti

Sramna scena ispred Vlade Srbije

Nasilnik Petar Đurić koji predvodi proteste postavio je sramne transparente ispred Vlade Srbije.

Foto: Novosti

BOŽIĆ O PROTESTIMA: Ovo je vaša elita

Poslanica Sandra Božić objavila je na Tviteru pesmu profesora koji je govorio na protestu opozicije.

"Ovo je vaša elita, koja svoj potpis kao pečat stavlja na potvrdu da ste nasiljička ološ koja nastavlja da gazi po mrtvoj deci kako bi se dokopala vlasti! Ne znam je l’ vam na protestima recitovao stihove svoje pesme koja glasi:

"We are the Serbs

We'll fuck your Mothers
We'll fuck your Sisters
We'll fuck your Daughters
We'll fuck your Dogs
We are the Serbs
We'll ruin your Countries
We'll burn vour Cities
We'll bomb your Lands
We'll kill you ALL
We are the Serbs
We'll rape your Fathers
We'll rape your Brothers
We'll rape your Sons
We'll kill you ALL
We are the Serbs
We are the Nazis
We are the Reds
We are the Monsters
We'll fuck your Dogs” Sramote, ali ni razuma nemate!!! Nakaze kvazielitističke!", napisala je Božić na Tviteru.

Seka Sabljić na protestu govorila o vremenu kad su Srbijom vladali oni koji organizuju ove proteste

Glumica Seka Sabljić koja je govorila na političkom protestu koji organizuje prozapadna opozicija govorila je o vremenu kad su Srbijom vladali oni koji organizuju ovaj protest.

Naime, ona je pričala o zatvorenim fabrikama koje su upravo zatvarali oni koji predvode ove proteste dok su bili na vlasti.

Novosti

- Nasilje su zatvorene kapije ispred radnika u fabrikama koji su isterani sa svojih radnih mesta i kojima plate i zarade nisu isplaćene. To je nasilje -  rekla je Seka Sabljić u govoru koji je održala ispred Skupštine Srbije.

Takođe, ona je opisala kako je izgledalo zdravstvo u vreme dok su na čelu države bili upravo oni na čijim protestima je danas govorila.

- Nasilje nad građanima je kad ne mogu da stignu do lekara, a čekaonice u zdravestvenim ustanovima je kao pakao - naglasila je ona.

Nogo poznat po nasilju na protestima

Na protestu je i Srđan Nogo poznat po nasilju koje propagira. On je na ulicu iznosio improvizovana vešala, pretio poslanicima i na ranije proteste izlazio sa puškom za pejntbol.

Nogo je predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću pretio streljanjem.

Foto: Novosti

Na protestima Petar Đurić koji je zlostavljao profesora u školi

Na protestu pod parolom "protiv nasilja" je i Petar Đurić koji je zlostavljao profesora u istorije u srednjij školi, a o čemu se izveštavali mediji.

Ružne slike sa protesta

Kao i prethodnih nedelja, i danas, ružne slike sa političkih protesta u Beogradu. Ni ovo okupljanje nije moglo da prođe bez alkohola, te se među okupljenima našlo mnogo njih koji su na ovaj politički protest došli sa limenkama alkohola u rukama.

Foto: Novosti

Na protestu "protiv nasilja" i Bjelogrlić koji je tukao Antonijevića

Na protestu pod parolom "protiv nasilja" je glumac Dragan Bjelogrlić koji je brutalno pretukao reditelja Gagu Antonijevića.

Protest

Na protestu je glumac Milan Marić koji je između ostalog bio uključen u projekat Haškog suda, kojim se promoviše teza o genocidu u Srebrenici.

Protest

Političari na protestu

Na protestima su i Vuk Jeremić, Radomir Lazović, Borko Stevanović, Srđan Milivojević,  Aleksandar Jovanović Ćuta i to u društvu Seke Sabljić. Naravno tu je i Marinika Tepić, Zoran Lutovac.

Foto: Novosti

Foto: Novosti

Foto: Novosti

Foto: Novosti

Foto: Novosti

Foto: Novosti

Foto: Novosti

Foto: Novosti

Foto: Novosti

Protesti

Protesti

Manojlović u luksuznom automobilu došao na protest

Neposredno pre protesta Savo Manojlović viđen je u luksuznom automobilu kako dolazi u centar Beograda gde se održavaju protesti.

SA MAJDANA BI DA RUŠI VLAST U SRBIJI: Olenik pozivao na političke proteste iz Ukrajine

Podsetimo, juče je na ovaj protest pozvao je i Aleksandar Olenik, advokat i narodni poslanik liste Zajedno za Vojvodinu i to sa trga Majdan u Kijevu.

- Evo nas u Ukrajini, u Kijevu, na trgu Majdan. Ovde ćemo biti nekoliko dana, i odavde vas pozivamo na sutrašnje proteste protiv nasilja u Beogradu. I samo da znate, ništa nije slučajno - rekao je on.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (41)

PONOSAN NA NAŠU VOJSKU: Vućić na Pešteru sa pripadnicima Vojske Srbije (FOTO)