NASILJE SU ZATVORENE FABRIKE: Seka Sabljić na protestu govorila o vremenu kad su Srbijom vladali oni koji organizuju ove proteste

Novosti online

09. 06. 2023. u 19:28

GLUMICA Seka Sabljić koja je govorila na političkom protestu koji organizuje prozapadna opozicija govorila je o vremenu kad su Srbijom vladali oni koji organizuju ovaj protest.

НАСИЉЕ СУ ЗАТВОРЕНЕ ФАБРИКЕ: Сека Сабљић на протесту говорила о времену кад су Србијом владали они који организују ове протесте

Novosti

Naime, ona je pričala o zatvorenim fabrikama koje su upravo zatvarali oni koji predvode ove proteste dok su bili na vlasti.

- Nasilje su zatvorene kapije ispred radnika u fabrikama koji su isterani sa svojih radnih mesta i kojima plate i zarade nisu isplaćene. To je nasilje -  rekla je Seka Sabljić u govoru koji je održala ispred Skupštine Srbije.

Takođe, ona je opisala kako je izgledalo zdravstvo u vreme dok su na čelu države bili upravo oni na čijim protestima je danas govorila.

- Nasilje nad građanima je kad ne mogu da stignu do lekara, a čekaonice u zdravestvenim ustanovima je kao pakao - naglasila je ona.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

SKANDAL U JUVENTUSU: Vlahović i trener Alegri u klinču, Juve nokautiran uz najneverovatniji autogol sezone (VIDEO)