"UVEK SMO ZA IZBORE" Brnabić: Spremna sam da podnesem ostavku, Vučić za sada to odbija

Novosti online

04. 06. 2023. u 17:58

PREMIJERKA Srbije Ana Brnabić saopštila je da je u svakom trenutku spremna da podnese ostavku na mesto predsednice Vlade Srbije, ali je dodala kako predsednik Srbije Aleksandar Vučić to "za sada odbija".

УВЕК СМО ЗА ИЗБОРЕ Брнабић: Спремна сам да поднесем оставку, Вучић за сада то одбија

FOTO: AP/Tanjug

Ona je na društvenoj mreži Tviter napisala da je Srpska napredna stranka spremna za izbore.

- Obzirom na pisanja tajkunskih medija, samo da bude jasno – u svakom trenutku sam spremna da, kao predsednica Vlade, podnesem ostavku i to predsednik Srbije Aleksandar Vučić zna i, za sada, odbija. Možda se predomisli. Želite izbore – nikakav problem, uvek smo za izbore - napisala je Brnabić na Tviteru.

Ona je poručila i kako "svakako ostaje odana Srbiji i Vučiću".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (40)

PREDSEDNIK VUČIĆ NA POLIGONU PEŠTER: Održana velika vojna vežba Vihor 2024 (VIDEO)