SVE SE RADI ZA KADAR, VODAJU NAS KAO OVCE: Okupljeni na protestu besni na političare koji organizuju proteste (VIDEO)

Novosti online

28. 05. 2023. u 12:21

OKUPLjENI građani na jučerašnjem protestu bili su besni na opoziciju koja je te proteste organizovala.

СВЕ СЕ РАДИ ЗА КАДАР, ВОДАЈУ НАС КАО ОВЦЕ: Окупљени на протесту бесни на политичаре који организују протесте (ВИДЕО)

Foto: Tanjug

- Po čemu se mi razlikujemo od Vučićevih ovaca kad idemo za ovim opozicionim ovcama? Magarcima. U čemu se razlikujemo? Juče d**** narod na društvenim mrežama kako idu u tor, a u čemu se mi razlikujemo? Sve se radi za kadar, da bi sa tim kadrom moglo da se trguje... Sve se radi za kadar i to je to. Za snimak i za kadar - rekao je jedan od okupljenih.

Kako je to izgledalo pogledajte na priloženom video snimku:

Podsetimo, politički protest održan je juče u Beogradu sa početkom u 18 časova. Okupljeni su šetali od Skupštine Srbije do RTS gde je protest završen.

Kako su "Novosti" već objavile skup su prijavili opozicioni političari Miroslav Aleksić, Srđan Milivojević, Marinika Tepić, Nebojša Zelenović, Biljana Đorđević.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (130)

ŠOK: Rafael Nadal deklasiran u Barseloni