"NIŠTA ŠTO SE DOGAĐA DANAS NIJE SLUČAJNO": Vučić prokomentarisao dešavanja u Kosovskoj Mitrovici

Novosti online

19. 05. 2023. u 18:21

PREDSEDNIK Srbije, Aleksandar Vučić je tokom obraćanja u Pančevu, pomenuo i to da su Albanci baš danas odlučili da u Kosovsokoj Mitrovici predstave gradonačelnika.

НИШТА ШТО СЕ ДОГАЂА ДАНАС НИЈЕ СЛУЧАЈНО: Вучић прокоментарисао дешавања у Косовској Митровици

Foto: N. Skenderija

- Danas, ne slučajno, Albanci su u Kosovskoj Mitrovici predstavili svog gradonačelnika, koji nije dobio ni tri odsto glasova. Kažu pa može, normalno je. Najsnažnije zapadne zemlje kažu legalni su izbori. Zamislite šta bi u Srbiji bilo da izađe tri odsto na izbore. Za neke je nelegalno i kada izađe 55 odsto. Rekao sam ovo zato što morate da znate da ništa što se događa danas nije slučajno. Očekivali su da im predamo Kosovo i Metohiju na tacni. Da im kažemo da su imali pravo kada su nas bombardovali i ubijali našu decu - rekao je predsednik.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (95)

PREDSEDNIKA SRBIJE NE ISPUŠTAJU IZ USTA: U Skupštini Crne Gore tema Vučić i ustreptala ministarka