Kako izgleda promocija nasilja preko SBB i kanala IDJTV

Novosti online

05. 05. 2023. u 15:26

NAKON tragedija koje su Srbiju potresle u poslednja dva dana i koje su čitavu državu i društvo zavile u crno, do izražaja pokušavaju da dođu određeni opozicioni političari i mediji poput Nova S, tražeći krivce u svima, a da pre toga nisu pošli od sebe.

Како изгледа промоција насиља преко СББ и канала ИДЈТВ

Foto Shutterstock

Da li su se pojedini političari zapitali kako mlade generacije reaguju na scene nasilja ispred i u Narodnoj skupštini Republike Srbije i da li ih to ohrabruje da sutra i oni posegnu ka nasilju?

Scene ovog nasilja i opravdanje istog su mesecima punili novinske stupce i tv priloge na Nova S, N1, Danas, Nin i ostalim opozicionim medijima.

Da li su svi zaboravili ko je prvi, uz kakve mahinacije na Košutnjaku i za vreme čije vlasti doveo rijaliti program Veliki brat na naše medijsko nebo, a sada bi taj isti rijaliti da ukida?

Da li pojedinci osećaju odgovornost kada na protestima pozivaju na smrt drugih ljudi, kada kroz Terazije nose vešala ili kada sa fantomkama i motornim testerama ulaze u RTS?

Kablovskoj mreži SBB i medijima poput Nova S, N1 i Danas je navedeno legitiman način političke borbe i za njih takvo ponašanje potpada pod demokratiju i umetničko izražavanje.

Da li se United grupa i kablovska mreža SBB iza koje stoji Dragan Šolak ikada zapitala koliko štete mladima nanosi kanal IDJTV koji preko svoje produkcije i muzičkih spotova direktno promoviše asocijalno ponašanje koje uključuje nasilje, drogu i alkohol ili je samo bitan profit i šer?

United grupa i kablovska mreža SBB na svom sajtu poziva sve da 24/7 prate “super“ muzički sadržaj!

Foto: Printscreen

Tako naprimer dvojac Taki Verona i Nole 20 na SBB kablovskoj mreži i jutjub kanalu IDJVideos u pesmi “Mene ne juri policija” poziraju sa vatrenim i hladnim oružijem, pevaju o narkoticima i alkoholu.

U pesmi Jovo nanovo Vuk Moba i narodne pevačice Stoje, reper u uvodnim stihovima kaže:

„Ortaci vole da se biju,

Ovih dana mnogi koriste giju,
U veceu malo šibnu,
2 minuta konobar nam opet puni kiblu“.

IDJVideos.tv na svom kanalu ima preko 1000 muzičkih videa. Tematika je uglavnom uvek ista, a to su nasilje, droga, seks i alkohol. Ovaj kanal prati 3,75 miliona ljudi i do sada je ostvario 7.042.616.579 pregleda.

Neka ubuduće svako prvo pođe od sebe. Svako neka pogleda sebe u ogledalo i razmisli da li su ispravne vrednosti koje promoviše, pa tek onda može da sudi drugima. SBB grupacija, Nova S i ostale kompanije koje propagiraju ovakav sadržaj, kao i pojedini opozicioni političari koji su se dokazali kao nasilnici u okviru svojih porodica ali i na javnim događajima su poslednji koji treba da se javljaju u ovakvom jednom teškom trenutku za čitavu državu i društvo.

Oni su dokazali da im je samo profit i lična promocija na prvom mestu.

(NSuživo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (16)

FEDERER I NADAL NE VERUJU: Evo šta je Novak Đoković upravo uradio