"RAKIJU SAM OSTAVIO DROBNJAKU" Vučić posle posete selu Pavlica - Nastavljam put ka Kraljevu (FOTO)

Novosti online

31. 03. 2023. u 17:28

PREDSEDNIK Republike Srbije Aleksandar Vučić obišao je seosko turističko domaćinstvo „Toplina duše“ u selu Pavlica i kazao da je dobio med od domaćina.

РАКИЈУ САМ ОСТАВИО ДРОБЊАКУ Вучић после посете селу Павлица - Настављам пут ка Краљеву (ФОТО)

Foto: Novosti

- Najbolje i najiskrenije razgovore uvek imam sa vrednim domaćinima naše Srbije. Hvala Zoranu Košaninu iz etno sela "Toplina duše" na izuzetnom gostoprimstvu, na tome što čuva tradiciju i naporno radi kako bi cela porodica ostala na imanju, čime svima daje primer. Hvala i na odličnoj hrani koju nam je pripremio, mada izgleda da mu niko nije rekao da predsednik mora da vodi računa i o liniji. Nešto sam kupio, od domaćina sam na poklon dobio med, a rakiju sam ostavio Drobnjaku. Nastavljam put ka Kraljevu, pun optimizma i uveren da ne postoji to što kao narod ne možemo da postignemo. Živeće Srbija! - poručio je Vučić na Instagramu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

RUSI UPOZORAVAJU: Zapad hoće rušenje Vučića!

RUSI UPOZORAVAJU: Zapad hoće rušenje Vučića!

AMBASADOR Rusije u Srbiji Aleksandar Bocan-Harčenko ocenio je danas da je poklapanje eskalacije situacije na Kosovu i Metohiji sa protestima u Beogradu „očigledan pritisak“ na srpsko rukovodstvo i da je „cilj Zapada promena politike Srbije“.

03. 06. 2023. u 15:03

Komentari (183)

DAMA I U OSMOJ DECENIJI: Tina iz serije Pozorište u kući - Udati se u 18. godini znači lišiti se velikog dela mladosti