SRPSKA VOJNA SILA GRMEĆE U BATAJNICI 22. APRILA: Na aerodromu "Pilot pukovnik Milenko Pavlović" održaće se dosad najveći prikaz naoružanja

Novosti onlajn

23. 03. 2023. u 20:38

U MINISTARSTVU odbrane kažu da će 22. aprila građani Srbije imati retku priliku da vide gotovo svu silu oružanih snaga na jednom mestu.

СРПСКА ВОЈНА СИЛА ГРМЕЋЕ У БАТАЈНИЦИ 22. АПРИЛА: На аеродрому Пилот пуковник Миленко Павловић одржаће се досад највећи приказ наоружања

Foto: Printskrin/Instagram

Građani koji 22. aprila dođu na Aerodrom u Batajnici, osim što će prisustvovati jedinstvenoj smotri vojne tehnike, imaće priliku da izbliza vide novo naoružanje i borbena vozila.

Šta će se sve od naoružanja naći na batajničkoj pisti, kako izgleda oprema specijalnih snaga - 63. padobranske brigade, 72. brigade za specijalna dejstva i Odreda vojne policije "Kobre" i zašto se baš ove jedinice smatraju elitom Vojske Srbije, saznajte u sutrašnjem štampanom izdanju " Večernjih Novosti".

Foto: Novosti

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (7)

NEMA PREDAJE! Čitava prestonica se sakrila zbog nevremena, ali ne i ova devojka - ona je imala jako važan zadatak (VIDEO)