REAKCIJE ČLANOVA PREDSEDNIŠTVA SNS: Nastavljaju se prazna blebetanja NATO potrčka Ponoša

Novosti online

19. 03. 2023. u 12:28

ČLANOVI Predsedništva Srpske napredne stranke, Miloš Terzić i Milica Nikolić, reagovali su povodom teksta Zdravka Ponoša u opozicionim medijima.

РЕАКЦИЈЕ ЧЛАНОВА ПРЕДСЕДНИШТВА СНС: Настављају се празна блeбетања НАТО потрчка Поноша

Foto: Printskrin/EPA/ilustracija

"Nastavljaju se prazna blebetanja NATO potrčka sa antisrpskom licencom. Ništa nije potpisano i to je ono što najviše boli Ponoša koji upravo puca od muke i stresa, jer je Aleksandar Vučić uspeo da odbrani vitalne državne i nacionalne interese po pitanju KiM.

Na opšte nezadovoljstvo ovog istaknutog poniznog poltrona stranih agentura o priznanju i članstvu lažne države uopšte se i ne govori. Suština dogovorenog zahvaljujući Vučiću, podrazumeva obaveza koja je nametnuta Prištini i Aljbinu Kurtiju i koja podrazumeva momentalno formiranje ZSO kao garanta opstanka srpskog naroda na KiM.

Opšte je poznato da klipove u točkove sopstvenoj državi stavlja Zdravko Ponoš, još od dana kada je dezertirao iz rodnog Knina i ostavio sunarodnike iz Krajine na milost i nemilost ustašama. 

Foto: Srpska napredna stranka

Nakon tog sramnog čina stranci su uvideli da imaju svog čoveka u srcu srpskog sistema odbrane, a sva nepočinstva koja je sproveo i sve što sada pokušava da sakrije otkrile su američke depeše.

Nemo je NATO general posmatrao kako nam ubijaju narod 2004. godine i to mu je bila jedina referenca za napredak u službi. Uništavao je sve čega se dotakao u srpskoj vojsci ponižavajući naše oficire, dok je stajao mirno pred NATO majorima.

Aleksandar Vučić je sačuvao sinoć u Ohridu srpske interese po pitanju KiM, ali i mir koji nam je preko potreban kako bi srpska država nastavila ekonomski napredak, jer jedino ekonomski, vojni i politički snažna Srbija može sačuvati srpski narod na KiM i Kosovo i Metohiju u sastavu srpske države.

To je sve ono što sluga stranaca, najgori Načelnik generalštaba u istoriji srpske vojske i dokazani dezerter Zdravko Ponoš nikada nije i neće razumeti", rekao je Terzić.

MIlica Nikolić kaže da "nato bitanga Ponoš objašnjava nešto o čemu pojma nema".

"Našla se NATO bitanga ponovo u poslu da nam, dok joj stranci zavrću uši, objašnjava nešto o čemu pojma nema. Ali, da njegovo neznanje i bruka bude veća, on naše najvažnije nacionalno pitanje poistovećuje sa "biciklom".

I ovim, NATO general samo pokazuje da pored svih njegovih budalaština, on uvek ima sve veću.

Trudio se on da uradi, ponizno i bez opiranja, sve što su od njega ikada tražili i da time omogući da se Srbija što lakše parča. Sve što je mogao, od dana kada su ga stranci postavili, uradio je protiv interesa naše zemlje. Uništavanjem naše vojske, rasformiranjem slavnih jedinica poput 63. padobranske i 72. specijalne, uništavanjem i topljenjem omogućio je da naša zemlja onesposobljeno ne reaguje na sve ono što se tih godina dešavalo.

I bez problema ta bitanga danas kaže, kao što je bez problema i slagala kako će predsednik Vučić uvesti sankcije Rusiji prvi dan posle izbora, da je ne zanima ni nezavisnost lažne države, ni članstvo lažne države u UN, nego samo kako smeniti Vučića.

Foto: SNS

Sada im je problem što ništa nije potpisao, iako su do sada sve vreme lagali kako jeste, pa tvrde kako je sada "prihvatio, ali bez potpisa". Potpuno izgubljeni u svom ludilu i lažima, više ne znaju šta govore, ali ih je baš briga i za Srbiju i za naš narod.

I juče na Ohridu, kao i ranije u Briselu, predsednik Vučić se lavovski borio za interese svoga naroda, čuvajući teritorijalnu celovitost naše zemlje. I podvukao svima naše crvene linije i ponovo jasno poručio da nema priznanja nezavisnosti lažne države i da nema članstva lažne države u UN! I ništa nije potpisao i ništa nije prihvatio, koliko god ove sluge stranaca u našoj zemlji lagale, zato što je njemu Srbija, za razliku od svih njih koji se svoje zemlje stide, najpreča!", rekla je Nikolić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (64)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna