PRETUČENI SRPSKI MLADIĆI PUŠTENI KUĆI: Zbog pretrpljenih trauma pušteni uz nadzor psihijatra

D.Z.

08. 03. 2023. u 11:31

SRPSKI mladići L.Đ.(23) i Đ.M.(24) iz sela Jošanice u opštini Leposavić koje su sinoć oko 19,30 na seoskom putu maltretirali i pretukli pripandici specijalne kosovske policije Rosu, posle ukazane pomoć u bolničkom centru u Kosovskoj Mitrovici gde su im sanirane povrede i gde su proveli noć pušteni su jutros na kućno lečenje.

ПРЕТУЧЕНИ СРПСКИ МЛАДИЋИ ПУШТЕНИ КУЋИ:  Због претрпљених траума пуштени уз надзор психијатра

FOTO D.Z.

–Srpski mladići L.Đ.(23) i Đ.M.(24) iz sela Jošanice u opštini Leposavić koje su sinoć oko 19,30 na seoskom putu maltretirali i pretukli pripandici specijalne kosovske policije Rosu, posle ukazane pomoć u bolničkom centru u Kosovskoj Mitrovici gde su im sanirane povrede i gde su proveli noć pušteni su jutros na kućno lečenje.Prema rečima dr Zlatana Eleka, direktora KBC u KOsovskoj Mitrovici oni su osim zadobijenih povreda preživeli i teški psihički stres zbog čega su pod nadzorom psihijatra.

-Oni su i dalje pod nadzorom lekara ali i psihijatra jer su preživeli težak stres-kaže za Novosti dr Zlatan Elek dok su mladići kako saznajemo u ovoj zdravstvenoj ustanovi zadobili udarce u predelu glave i rebara.Njih su pripadnici Rosu koji su ih presreli na putu sa dva džipa izvukli iz automobila koji se kretao seoskim putem i počeli da ih maltretiraju a potom i udaraju.

Inače, šikaniranje i maltretoranje žitelja seoskih sredina u opštini Leposavić gde ih pripadnici Rosu presreću i šikaniraju učestalo je poslednjih meseci od stacioniranja punktova na putu od Mitrovice do Leposavića ali i ojačavanja baze ksoovske policije nadomak Jarinja.

Takođe, specijalci Rosu prisutni su i nadomak sela Dren gde su pre oko mesec dana započeli raodve na sesokom putu u nameri da na zemljištu koje su prištinske vlasti predvidele za eksproprijaciju sagrade bazu tzv pogranične policije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)