SRBIN ĆE SE BRANITI SA SLOBODE: Miljan Adžić pušten iz zatvora uz jemstvo

Novosti online

06. 03. 2023. u 17:27

MILjAN Adžić (30) iz Zvečana, koji je uhapšen u decembru prošle godine na prelazu Jarinje, pušten je danas da se brani sa slobode, potvrdio je advokat optuženog Miloš Delević.

СРБИН ЋЕ СЕ БРАНИТИ СА СЛОБОДЕ: Миљан Аџић пуштен из затвора уз јемство

Foto: Facebook

Prethodno je sudsko veće Specijalnog suda u Prištini usvojilo predlog za zamenu sudskog pritvora Adžiću za meru jemstva od 20.000 evra kako bi se branio sa slobode. Novac je prikupljen, i Adžić je pušten na slobodu. 

Advokat Miloš Delević ističe da je Miljan Adžić upravo uzašao iz zatvora, i da je jedina njegova obaveza da se pojavi na svim ročoštima koja budu zakazana u sudu, piše "Kosovo onlajn".

- Porodica je uz pomoć prijatelja sakupila novac za Adžićevo jemstvo za slobodu - pojašnjava advokat Delević za "Novosti" i dodaje da Adžić do sada nije saslušan od strane suda i da u njegovom slučaju tužilaštvo nema svedoka 

Podsetimo, Adžić je jedan od trojice Srba uhapšenih decembra prošle godine posle čijeg hapšenja su usledile barikade na severu Kosova. On se tereti za navodni napad na službeno lice. Adžić je uhapšen 9. decembra na administrativnom prelazu Jarinje kada se sa suprugom i maloletnim detetom vraćao iz centralne Srbije.

BONUS VIDEO: 

LICEMERJE - SNIMAK IZ 2004. GODINE: “Patriote” pevaju Gračanici, dok na KiM uništavaju srpske crkve

Uskoro opširnije

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

MRTVA CELA PORODICA: Tela pronađena u stanu - detalji užasa u Pančevu