DANAS SASLUŠANJE DVA SVEDOKA: Pred Osnovnim sudom u Prištini počele istražne radnje u slučaju Slađana Trajkovića

D. Z.

16. 02. 2023. u 15:10

PRED Osnovnim sudom u Prištini danas su održane istražne radnje u slučaju Slađana Trajkovića, bivšeg pripadnika tzv. kosvske policije koji je uhapšen desetog decembra prošle godine pod sumnjom da je počinio navodni ratni zločin.

ДАНАС САСЛУШАЊЕ ДВА СВЕДОКА: Пред Основним судом у Приштини почеле истражне радње у случају Слађана Трајковића

FOTO: Privatna arhiva

Na današnjem ročištu prema saznanjima Novosti danas će biti saslušana dva svedoka tužilaštva (salušanje drugog je u toku) za koje njegova supruga Suzana tvrdi da su izmišljeni i da Slađan čak i ne zna mesta u kojima je navodno počinio zločin.

- Slađan je snažno motivisan da učestvuje u istrazi i da dokaže da nije kriv za ono za šta se optužuje - kazao je danas advokat Dejan Vasić koji je napomenuo da je zdarvstveno stanje Slađanovo promenljivo.

Iako je učestvovao u saslušanju njemu je kako je kazao, potrebna nega lekara. Slađanova supruga Suzana ističe da će porodica biti uz Slađana na svakom ročištu kako bi dokazali njegovu nevinost.

- Ne plapšimo se nikoga osim Boga, ali htela bih da zamolim da se Slađan bvrani sa slobode ili da se prebaci u KBC u Mitrovici a međunaorndu zajednmicu da se uključi u suđđenje i da vide kakva se nepravda čini prema Srbima, da se uključe u istragu-izjavila je Suzana Trajković Slađanova supruga na današnjem ročištu pred Osnovnim sudom u Prištini pred kojim su počele istražne radnje u ovom slučaju.

Inače, prema nezvaničnim saznanjima Novosti tužilaštvo će saslušati devet svedoka optužnice.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024