SRPSKA LISTA PRUŽILA PUNU PODRŠKU PREDSEDNIKU: "Oni koji su došli danas u Beograd mogu sebe da predstavljaju, a ne Srbiju"

Novosti onlajn

15. 02. 2023. u 21:24

PREDSTAVNICI Srpske liste obratili su se javnisti povodom najnovijih pretnji predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću izrečenih na Sretenje. Srpska lista je ovom prilikom pružila punu podršku predsedniku da nastavi borbu za mir i i za opstanak srpskog naroda na KiM.

СРПСКА ЛИСТА ПРУЖИЛА ПУНУ ПОДРШКУ ПРЕДСЕДНИКУ: Они који су дошли данас у Београд могу себе да представљају, а не Србију

Foto: Kosovo online

Saopštenje vam prenosimo u celosti:

"Srpska lista, i preko 90% Srba koji glasaju za nas, pružaju punu podršku predsedniku Aleksandru Vučiću da nastavi borbu za mir i opstanak srpskog naroda na Kosovu i Metohiji i dalje jačanje Srbije na ekonomskom, međunarodnom, političkom, vojnom i svakom drugom smislu ne osvrćući se na laži i uvrede samozvanih lidera, umišljenih političara, kvazi patriota i dokazanih muljatora koje podržava kvazi opozicija u Beogradu. 

14 samozvanih predstavnika Srba koji su danas došli u  Beograd, u istom broju koliko ih je bilo u Kosovskoj Mitrovici mogu da predstavljaju jedino sebe, a nikada neće moći da predstavljaju srpski narod sa ovih prostora koji sa gnušanjem odbacuje njihove stavove i izrečene laži.

Ni Nebojša Jović ni Marko Jakšić, niti ijedan od ovih jahača Apokalipse nemaju podršku ni članova svojih porodica da govore u njihova imena a kamo li u ime Srba sa Kosova i Metohije.

Postavlja se pitanje zašto Marko Jakšić, bivši gospodar života i smrti na Kosovu i Metohiji, u čije vreme strahovlade je postavljena granica između Srba i Srba na Jarinju i Brnjaku, proterivan srpski narod u Martovskom pogromu 2004. godine i jednostrano proglašena nezavisnist Kosova nije ništa uradio da to spreči. Zašto nije svojim šefovima rekao da ne idu u Rumuniju dok se otima srpska teritorija, progoni srpski narod i zatire naše postojanje već je na sve to ćutao čuvajući svoju fotelju i privilegije.

Šaka umišljenih lidera i bivših političara ne može ni danas a ni u buduće predstavljati glas srpskog naroda, jer su rezultati na izborima njihovih stranaka na Kosovu i Metohiji na nivou statističke greške. Oni i njihovi mentori su odavno od građana politički precrtani i poslati u političku istoriju".

BONUS VIDEO: SPAŠEN POSLE SEDAM DANA - Ruski spasioci izvukli muškarca iz ruševina u Turskoj

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (17)

DREKA ZBOG POLICAJACA, MUK KADA SE PUCA U DECU: I privođenje pripadnika MUP tzv. Kosova na Jarinju potvrdilo licemerje Zapada