VI STE, RADO TRAJKOVIĆ, NAJVEĆA SRAMOTA NAŠEG NARODA: Premijerka Ana Brnabić odgovorila Kurtijevoj savetnici

Novosti online

06. 02. 2023. u 20:20

PREDSEDNICA Vlade Srbije Ana Brnabić poručila je danas Radi Trajković, koja tvrdi da predsednik Aleksandar Vučić "traži aboliciju od SAD", da je najveća sramota srpskog naroda.

ВИ СТЕ, РАДО ТРАЈКОВИЋ, НАЈВЕЋА СРАМОТА НАШЕГ НАРОДА: Премијерка Ана Брнабић одговорила Куртијевој саветници

Foto: Tanjug

- Vi ste, Rado Trajković, najveća sramota našeg naroda. Ne postoji veća. Tačka. Konkurencija je ovih dana oštra, ali teško ko može da vas stigne. Aleksandar Vučić se izborio, kada je već sve bilo gotovo, da KiM ponovo bude na agendi svetskih sila. Sam se izborio za to. To je njegov zločin - napisala je premijerka na Tviteru.


I predsednik Srbije Aleksandar Vučić je danas poručio da Rada Trajković laže, i da se uvek borio samo za Srbiju.

- Narode srpski, građani Srbije. Zapadni agent Rada Trajković kaže da tražim aboliciju za svoju porodicu, a ne spas za srpski narod na KiM. Laže, laže kao i svi oni u Skupštini koji su govorili sve one besmislice. Brani me kao i moji koalicioni partneri - rekao je Vučić.

- Zato narode, samo da imate u vidu. Moja porodica je ovde, ostaće u Srbiji kao i ja. Nikoga se ne plašimo jer ništa ukrali nismo. Krivi smo jer branimo Srbiju. Branićemo Srbiju. Međusobno priznanje, sanjajte! Živela Srbija - poručio je predsednik.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (36)

U SERIJAMA BIO HIPOHONDAR: U stvarnom životu potpuno drugačiji - ljudi se iznenade kad čuju čime se glumac bavio