U ZVANIČNIM krugovima čak i najžešćih zagovornika nezavisnosti Kosova, poput Berlina, sve više uviđaju da je priznavanje južne srpske pokrajine kao nezavisne države od strane pet članica EU zasada nemoguća misija.

Velimir Bulatović

28.01.2023. 10:11

Pa kako vas bre nije sramota da širite haos i mržnju među narodima. Idite bre kući više ,ako je uopšte imate . Ti Lajčaku,Eskobaru,Bilčuku, Hilu, Makrone...ostavite nam državu na miru. Tu zemlju su ostavili naši preci nama, svojim potomcima, a ne vama. Zaista ste prešli sve granice ljudskosti i civilizacijskih normi. Ne bi bilo čudno da jedne noći čujete gromove sa istoka. To i očekujte.

Pacifist

28.01.2023. 14:20

To je potpuno pogrešna politika koja vodi ka destabilizaciji regiona i mogućim novim ratovima na Balkanu, tj. Evropi! Granica je formirana i nema se tu šta menjati, Kosovo i Metohija treba da ostanu u sastavu Srbije. Sada kada imamo situaciju da je postotak etničkih pravoslavnih Slovena Makedonaca po poslednjem popisu u Severnoj Makedoniji pao na oko 50 % pitanje je vremena kada će Albanci i njima srodni narodi u Severnoj Makedoniji tražiti pripajanje Severne Makedonije Albaniji! Kada se to desi Makedonci će verovatno hteti da se pripoje Srbiji i eto novog krvavog rata u Evropi! Ovako ako Kosmet ostane u sastavu Srbije nema potrebe za ratom, razmena stanovništva i mirna Evropa!

Realan

29.01.2023. 13:54

Ma Lajček je poznati srbomrzac. Dobro ga pamte srbi iz Republike Srpske, ništa nam ni jedan strznac nije dobro donio. Svi su oni ugrokzili prava srba u svim zemljama svijwta a posebno u Srbiji i Republici srpskoj.