VUČIĆ PORUČIO: "Nećemo nikome dati državu Srbiju na tacni - ni za šta na svetu"

Tanjug

17. 12. 2022. u 14:00

PREDSEDNIK Srbije i lider SNS Aleksandar Vučić poručio je danas Prištini i svima drugima da im država Srbija neće biti data na tacni, onako kako bi oni to voleli, kao i da Srbija pripada svom narodu.

ВУЧИЋ ПОРУЧИО: Нећемо никоме дати државу Србију на тацни - ни за шта на свету

Foto: Tanjug/Rade Prelić

- Moramo da sačuvamo državu, uspećemo i u prvilačenju investicija i u povećanju BDP i plata i penzija, i u povećanju životnog strandarda, ali  moramo da sačuvamo našu državu - poručio je Vučić na kongresu SPS.

Kaže da je prethodnih dana moglo da se vidi puno nelogočnosti po pitanju dešavanja na KiM.

- Kažu ovi naši zapadni prijatelji i partneri, evo Priština je deeskalirala sukob pošto su odložili izbore, a samo 15 sati pre toga došli sa dugim cevima da zauzimaju četiri prostorije opštinskih izbornih komisija na severu KiM. Šta, nisu znali 15 sati ranije šta će da urade - ukazao je Vučić.

On je istakao da hapse i maltretiraju Srbe i još kažu kako rade na deesklaciji.

I onda ujutru uhapse Srđana Trajkovića optužujući ga navodno za ratne zločine iako je gotovo devet godina radio u kosovskoj policiji i sada se ne javlja porodici i ne dobija lekove, kazao je Vučić.

- Juče ceo dan zovu, nema stranca koji nije pozvao i rekao - strašna greška i veliko rušenje demokratije, to što je Kurtijeva savetnica ili neko ko zastupa njihove interese, a ne interese svoje zemlje i svog naroda, čekala na adminsitraivnom aprelazu dva sata. 

- Zamislite te strašne torture, i onda shvatite da iza svega toga, iza tih 0,1 ili 0,5 odsto stoje oni koji žele da Srbi i građani Srbije  budu takvi koji će državu Srbiju da im daju na tacni - poručio je Vučić i istakao:

- Nećemo vam dati državu Srbiju ni za šta na svetu, ne sanjajte to nikada je nećete dobiti, država Srbija pripada njenim građanima i ovom narodu - poručio je Vučić.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (346)

HITNA RAFINA KONFERENCIJA ZA ŠTAMPU: Rafael Nadal saopštio veliku vest