U POLICIJI PRIJAVLJUJE NAPAD: Posle incidenta na aerodromu, Milan Knežević u Centru bezbednosti Podgorica

V.K.

07. 12. 2022. u 16:02

JEDAN od lidera Demokratskog fronta i predsednik skupštinskog Odbora za bezbednost i odbranu Milan Knežević napadnut je danas na podgoričkom aerodromu.

У ПОЛИЦИЈИ ПРИЈАВЉУЈЕ НАПАД: После инцидента на аеродрому, Милан Кнежевић у Центру безбедности Подгорица

Foto: B. D.

Knežević se trenutno nalazi u prostorijama Centra bezbednosti Podgorica, gde je došao zbog podnošenja krivične prijave.

Prema nezvaničnim saznanjima, jedan od lidera Demokratskog fronta napadnut je danas prilikom ulaska u aerodromsku zgradu, najpre verbalno, a potom i fizički.

Prethodno su ga napadači vređali na nacionalnoj osnovi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

"POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA" Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

- POGLEDAJTE sa kakvim bolesnim lažovima imamo posla, pogledajte, poštovani građani, čime se bave i to već 30 dana, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pokazujući javnosti foto-montažu fotografije na kojoj se on navodno grli sa Aljbinom Kurtijem, a koju je Srđan Milivojević iz DS delio na društvenim mrežama.

03. 02. 2023. u 14:22

Komentari (0)

STAV BEOGRAĐANA: Pitali smo građane šta misle o zabrani pušenja u zatvorenom koju traži ministarka Danica Grujičić (ANKETA)