VUČIĆ: RS u Srbiji uvek ima oslonac i pomoć

Tanjug

24. 11. 2022. u 11:07

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas će narod i rukovodstvo u RS u Srbiji uvek imati nekoga na koga mogu da se oslone, u koga mogu imati poverenje, i ko će koliko može uvek pomoći na svaki mogući način.

ВУЧИЋ: РС у Србији увек има ослонац и помоћ

Foto: RTS Printskrin

Vučić je, posle razgovora sa novim predsednikom RS Miloradom Dodikom i srpskim članom Predsedništva BiH Željkom Cvijanović, rekao da je zahvalan na plodotvornoj saradnji u prethodnom periodu.

„Poželeo sam mnogo uspeha u radu gospođi Cvijanović u okviru Predsedništva BiH, a Dodiku da marljivo i uspešno radi u korist interesa naroda u Srpskoj“, preneo je on.

Vučić je kazao da su razgovarali o našim obavezama i svemu što nas čeka u narendom peirodu.

„Zajednički smo razmotrili političku situaciju, dodatno usaglasili stavove koji su najčešće gotovo jedinstveni između Srbije i RS, govorili o problemima koji postoje u regionu. Upoznao sam Cvijanović i Dodika sa situacijom na KiM, razgovorima koje smo noćas do pred ponoć imalu Briselu, situaciji na KiM“, objasnio je on.

Poručio je da će RS u Srbiji uvek imati nekoga na koga mogu da se oslone, imaju poverenje, i ko će koliko može uvek pomoći na svaki mogući način.

Zahvalio se narodu RS na tome što je uvek uz svoju Srbiju, što brinu o nama, makar onoliko koliko mi brinemo o Srpskoj.

„Verujem da će ljudi iz RS uspeti da pronađu zajednički jezik sa ljudima u BiH kako bimogli krenuti u realizaciju projekata kao što su Buk Bijela, aerodrom u Trebinju,...“, kazao je Vučić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!