ZAJEDNICA srpskih opština, koja je dogovorena Briselskim pregovorima uz garancije Evropske unije, nije formirana ni posle 3.487 dana - gotovo 10 godina.

Ranko

05.11.2022. 12:16

Opšte ludilo nema papira nema ni obaveza.uzmeš kredit potrošnim pare zapališ ugovor.Nema ugovora nema ni obaveza.Ovo im je vrhunska nauka.Ja.ih predlažem da za Nobelovu nagradu 2023.

Simo

05.11.2022. 13:26

Pa vidim sta rade i u svajcarskoj, poslovni ugovori za shipare ne postoje, ako im kazes "ima ugovor" prete. Doktore napadaju da ih oglase kao invalide, tako imaju sigurni prihod. Nijedna zemlja nema toliko invalidskih pensionera iz svajcarske kao kosovo.

Dragan R

05.11.2022. 13:36

Taj sporazum postoji 10 godina i bez obzira ko je na vlasti na tzv Kosovu, niko od njih, a ne samo Kurti, nije i nema nameru da ispoštuje dogovoreno i formira ZSO. Ali to što oni rade je njihova stvar. Problem je što EU koja je garant tog sporazuma ćuti, toleriše, a nije isključeno i da organizuje i usmerava to šiptarsko duivljanje i iživljavanje, A najveći problem je što mi sa takvima, kao da je sve u najboljem redu, pregovoramo o novim sporazumima. To nije i ne može biti odgovorna politika jer niko razuman ne pravi novi ugovor sa prevarantima i hohštaplerima koji prethodni ugovor ne samo da nisu nispoštovali već otvorenpo saopštavaju da im ne pada na pamet da ga bilo kada ispoštuju.

Miroslav

05.11.2022. 14:12

Evropa? Osam godina nije marila za bombardovanje Donbasa, a kamoli za ižvljavanje najzavisnije od svih na svetu (tzv. "nezavisne") države Kosovo nad Srbima. Pošto smo kancer elemenat uporno koriste hemoterapiju, a pošto im to ne uspeva, sledi operacija odstranjivanja. Nemojmo se zavaravati. Malo sam grub, ali...

Petar

05.11.2022. 15:05

Европа шта чека? Тренутно чека да Срби признају да су им силом узели део територије. И онда даље Европа чека да Србима настави да узима део по део територије. Има ли неко коме ово није јасно?