MINISTAR unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin reagovao je na navode nemačke ministarke spoljnih poslova Analene Berbok da Srbija mora da prizna lažnu državu Kosovo i uvede sankcije Rusiji, ukoliko želi da nastavi put ka EU.

Biljana

14.10.2022. 15:07

Bravo, bravo gospodine Vuline!!! Konačno da neko kaže otvoreno istinu. Na ovaj komentar ne može niko da stavi primedbu, vi ste joj zatvorili usta na jedan snažan, fenomenalan način. Inače, ja sam vas obožavalc. Uvek imate odgovarajuće komentare i odgovore!!!!

Rajko

14.10.2022. 20:30

Hvala Bogu da se Srbija odvojila od bivse Juge i sada misli samo o sebi.A Nemacka primila DDR. istocnu nemacku, pa formirala EU, sve bivse Hitlerove saveznike i pomislila da ce tako osvojiti Rusiju. Engleska se kao i uvek lukavo izvukla a ludi Bajden naseo Nemackoj kao i sve clanice EU pa usle u rat sa Rusijom. Saljite budale oruzije i djubrite Ukrajinu vasim otpadom a kod vas ce poceti da rastu velike-velike pecurke ako se ne opametite???

Mustafa

15.10.2022. 03:12

Ако поштована министарка мисли да пре ње и након ње Србија и њена слобода и суверенитет не би требало да постоје требало би је подсетити такође да су политичке пројекције њених претходника у прошлом веку утицале на губитак историјских немачких територија . Тешко је поверовати да једна земља и један народ који је свету, а нарочито Русима и Србима, подарио толико патње, несреће, туге и бола има право да даје било какву смерницу по било ком основу и питању.

Ljubica

15.10.2022. 08:10

@Mustafa Vi se vodite logikom i onim šta je nekada bila vrlina političara svetskog formata, da budu diplomate i poštuju povelju UN i forme dobre bilateralne saradnje, to sad više nije na snazi. Postavljena je garnitura megafona koji da imaju mozga, ne bi ni taspirivali rat i sukobe po čitavom svetu.

Milan

15.10.2022. 18:25

Ovaj put bih se složio s Vulinom.Berbok dolazi iz "zelenih" koji imaju katastrofalno lošu politiku u prvom redu za vlastitu zemlju.Ona " popuje" Srbiji a ne smije da pisne jedno slovo protiv SAD -a. Nemačka je u zagrljaju anakonde(SAD) i toga se nikad neće osloboditi-nikad! Očekivati je u bliskoj budućnosti protivtežu od strane BRIKS-a.

XL

15.10.2022. 18:28

Berbok,zelena k'o zelena trava.Skupo će politika zelenih koštati Nemačku.Zar nije apsurd da Nemačka plaća Francuskoj 30mlrd€, zato jer su Francuzi ugasili par termoelektrana,itd. Niko iz vladajuće garniture nije Merkelovoj ni do gležnja...