PREDSEDNIK Republike Srbije Aleksandar Vučić obratio se naciji i poručio da tzv. Kosovo ne može u UN, Srbija neće uvoditi sankcije Rusiji, a pritisci na našu zemlju će se povećavati. Vučić je najavio rast plata i penzija, te govorio o energetskoj krizi, ali i o ekonomiji i drugim važnim temama.

Mama

08.10.2022. 10:25

Alzas i Lorena,Berlinski zid.. Sad mogu da kroje kapu drugima??? Pa nije tako! Stizu arapi i komadaju tu osovinu EU pa neka uzivaju u svom covekoljublju a nas nek ostave na miru.

Vera

08.10.2022. 10:27

Za sve goruce teme vrlo realno, bravo care jedan jedini!! Mi smo mala zemlja ali hrabra! Pitanje Kosova je najosetljivije i tu treba mudro sacuvati mir koji je preko potreban!

Martin

08.10.2022. 11:03

Vucic uvek iskreno iznese svoje vidjenje situacije u svetu.Jasno je da ce sukob Rusije i Zapada da traje dugo,i on se trudi da se tako pozicionira, da mi sto bolje prodjemo.

Darko

08.10.2022. 11:50

Puno je bitnih pitanja koja se tiču Srbije i njenog teritorijalnog opstanka u celosti u budućnosti, ali Srbija nikada neće priznati Kosovo, niti dozvoliti zapadu dase meša u politiku Srbije.

Maja

08.10.2022. 11:56

Vrlo važne teme za našu zemlju i građane. Teško neko vreme, pritisci ogromni ali srećom Vučić vodi ozbiljnu politiku usmerenu na dalje jačanje naše zemlje, na poboljšanje životnog standarda građana.

Luka

08.10.2022. 12:03

Treba graditi alternativne pravce snabdjevanja naftom,ali nisam siguran u buduću pouzdanost Albanije i luke Drač. Do sada se kao najpouzdanija zemlja pokazala Grčka i smela u odbrani od pritisaka EU i Amerike. a nebi zaobišao niti Crnu Goru ,jer Đukanović neće biti doveka. Trebalo bi osmisliti pametnije Dunavski put,kao najsigurniji za snabdevanje Srbije i na tom putu izgraditi novu rafineriju podržanu od Irana ili Venezvele.

doktor

08.10.2022. 12:22

Za nas je bolje imati amerikance na Kosovu nego UCK ! Konacne odluke doneti kasnije dok se " svet" malo smiri ! Sa ovom vladom Hrvatske ne vredi razgovarati o bilo cemu !

princip

08.10.2022. 13:58

kakve veze sa rusijom ima principijelan stav srbije da se ne uvode sankcije bilo kojoj drzavi na svetu, zasto je vazna cinjenica da je rusija nekad uvela sankcije srbiji, pa joj nista ne dugujemo, iako danas jedina stavlja veto u ujedinjenim nacijama na pristup tzv kosova u ujedinjenim nacijama i nije nam nanela ljudske zrtve bombardovanjem....pa nekad su nas bombardovali i kurta i murta, pa im takodje ne dugujemo, a oni nas satrese..

Mihalj

08.10.2022. 13:58

Hrvatskijanski mediji i danas se grubo mešaju u politiku Srbije, Hrvatskijanski političari i Hrvatskijanski novinari. Neka ne zaborave da u Srbiji žive i Hrvati, gradjani Srbije, kojima Hrvatskijanci nanose štetu. Zato Hrvatskijanci gledajte svoja hrvatskijanska posla.

Milos

08.10.2022. 14:32

Intervju koji, ipak, uliva nadu u bolje sutra... Evropski put nije put predaje i prodaje svega srpskog, kako se to mislilo i radilo pre 2012... Kako god razmisljali, nema nam druge, nego da sada jace nego ikada stanemo iza srbijanskih vlasti... Bravo Vucicu!

Zoran

09.10.2022. 01:23

Poštovani predsedniče,draga braćo i sestre Još davne 1439g.Đurađ Branković nedade srpskom crkvenom poglavaru Nikonu da ode na sabor u Firenci.Ako ne i pre ali od tad imaše povoda ovi zapadnjaci da nas ostave na milost turaka. Koliko čudoh i V.Karađžić beše plaćen i od Rusa kao i Austrijanaca.Taj V.K. reformisade srpski jezik i tako odvoji Srbe od današnjih Makedonaca.Godine 1868 to i zvanično beše. Prevratom 1903g. dođe Karađorđe,verovatno i on bejaše pod pritiskom raznih sila pa napravi kraljevinu Jugoslaviju...to nebeše dovoljno pa je podeli u banovine. Agent Tito sa svojim komunjarama 1943g. podeli Jugoslaviju na Republike uz Staljinovu časnu reč i Čerčilov blagoslov.A i 2 pokrajine istaliraše ti drugovi komunistički. Sve to tada beše tzv.bratska politika,koja od 1989g.postade bratoubilačka. Za to Zapad okriviše Srbe i S.Miloševića,a 1999g uradiše silom što nemogaše milom. Nemačku i Evropu su odavno okupirali a neće nas.Kosmet je 1999g tako reći predat,tj S Milošević je kapitulirao kad je takav sporazum potpisao.Hvala mu za to...mogao je to i u Rambueu da uradi. Lako je biti posle svega pametan. Iz ugla Srba nekad kao i danas je potrebno je znati gde stojiš,gde si pošao i koliko to brate košta.Ako pasivno slušaš i ponavljaš međunarodno pravo,proći će voz a da nisi ništa iztrgovao.Danas je poenta biti dobar trgovac a ne političar! Dragi predsedniče trgujte i tražite: 1.Autonomija za Srbe na Kosmetu 2.100 milijardi evra odštete od Nato 3.Specijalni status crkvene imovina na KiM 4.Referendum u republici Srpskoj 5.Ubrzani pristup u EU Srbije Sve ovo lepo spakovati i dati na referendum. A od Nato-odštete dati svakom stanovniku ,oko 14000 evra,Srbije. Volite građane Srbije jer bez njih nema Srbije. Tako Vam Bog pomogao!

Ogi

09.10.2022. 17:33

I bre spusti gas malo, ama svaki dan daje neke izjave, karte, slike, na tv, kuka kako će biti teško, ovo ono , on treba da ima svoj realiti tv program, podržavam ga ali čovječe stani i udahni malo