KO LAŽE TAJ I KRADE: Božićeva: Demokrate najvrednije isključivo kada je laganje u pitanju

Novosti online

05. 10. 2022. u 16:43

DEMOKRATE su uvek bile najvrednije isključivo i samo kada je u pitanju laganje. Dokazali su nam da je poslovica "ko laže taj i krade" stvorena upravo zbog njih, saopštila je Sandra Božić, član Predsedništva Srpske napredne stranke.

КО ЛАЖЕ ТАЈ И КРАДЕ: Божићева: Демократе највредније искључиво када је лагање у питању

Foto N. Skenderija

- Nenaviknuti na bilo koju vrstu napora da doprinesu svojoj državi i danas su pokazali svu raskoš svog i nasleđenog legata Demokratske stranke. Imali smo priliku da čujemo gomilu laži, čiste politizacije i sušte nebrige kako za decu, tako za njihova prava, a ponajmanje za njihove roditelje - saopštila je.

Božić je istakla da nije prvi put da se Demokratska stranka koristi tuđom decom kako bi naplatila i namirila svoj bedni dnevnopolitički interes. Puna su im usta prava dece, a kada govore o detetu predsednika Aleksandra Vučića jedino pravo koje mu oni nude i priželjkuju jeste smrt.

Dodala je da su upravo u njihovim redovima i najglasniji ljudi koji su otvoreno pretili predsednikovom sinu da će završiti u rupi kao Gadafi.

- Gde se između ovih hiljadu slojeva lažova, prevaranata i diletanata Demokratske stranke kriju borci za prava dece? Taj borac nije sigurno Dragana Rakić koja je ljude koji pošteno rade svoj posao kako bi prehranili svoju porodicu i decu, uzurpirajući njihova radna mesta, slala u kućicu i pretila svojim i kriminalnim vezama svoga muža. Pitala bih Draganu Rakić, kako su se osećala deca roditelja koje je redovno u opštini Vršac ucenjivala i zastrašivala zarad svojih ličnih interesa i kako su se osećala deca kojoj su oteli budućnost nakon što su, dok su bili vlasnici života i smrti u Srbiji, na ulici bez hleba i u siromaštvu ostavili preko 400 000 ljudi. Oseća li Dragana Rakić sramotu i stid jer je Demokratska stranka otela svaku mogućnost za normalan život, obrazovanje i dostojanstvo svakoj od ovih porodica, kao i bezbrižno detinjstvo njihove dece? Tada se u vrtiće nije išlo jer vrtića dovoljno nije ni bilo, niti su roditelji to mogli da priušte svojoj deci- saopštila je Božić.

- Drago mi je što o pravima dece govorimo danas u nedelji, u kojoj se obeležavaju dečija prava i u kojoj podsećamo na sve ono što smo za decu Srbije učinili, a učinili smo mnogo vodeći računa da svako dete ima sigurnu budućnost, da ga odgajaju roditelji koji ne moraju nikada više da brinu o svojoj egzistenciji, njihovoj budućnosti, obrazovanju i svim drugim pravima jer sa sistemom koji je izgradio predsednik Republike Aleksandar Vučić, mi danas gradimo i živimo u drugačijoj Srbiji - istakla je.

- Srbiji koja brine o svojoj deci i gradi sigurnu budućnost za njih- poručila je Božić.

BONUS VIDEO:

DESILO SE PRE 36 GODINA: Hrabar potez Milutina zbog kog je dobio nagradu Večernjih novosti

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SVETSKI DAN KLIMATSKIH PROMENA: Zaštitimo našu planetu od globalnog zagrevanja