JOŠ JEDAN DOKAZ DA BRINEMO O SUGRAĐANIMA: Predstavljen projekat linijski park

Novosti online

10. 03. 2022. u 15:01

LINIJSKI park predstavlja jedno od najznačajnijih i najvećih ulaganja u javne i zelene površine naše prestonice, rekli su kandidati sa liste Aleksandar Vučić-Zajedno možemo sve, Bojana Višekruna, Siniša Mali i Sandra Božić. Prema njihovom mišljenju projekat Linijski park učiniće ovaj deo Beograda novom oazom grada.

ЈОШ ЈЕДАН ДОКАЗ ДА БРИНЕМО О СУГРАЂАНИМА: Представљен пројекат линијски парк

Foto: Srpska Napredna Stranka

- Kada imate jaku ekonomiju, stabilne finansije i jasne prioritete, ostvarujete velike snove, kao što je Linijski park - naveo je Siniša Mali.

- Ovaj projekat će povezati nekoliko beogradskih opština i omogućiti 23 hektara novih zelenih površina u gradu, kao i dodatnih 1.000 parking mesta - rekao je Mali  - međutim, bez mira i stabilnosti, koje jedino garantuje Aleksandar Vučić, Linijski park i slični projekti ne bi bili mogući.

Foto: Srpska Napredna Stranka

 

- Za mene kao nekoga ko je odrastao na Zvezdari projekat Linijskog parka je jako značajan zato što će povezati Adu Ciganliju sa budućom zelenom oazom na Adi Huji. Ponosna sam što je na izradi ovog projekta učestvovalo 55 mladih arhitekata, te je jasno da Srbija i Beograd brinu o mladima i njihovim talentima. Uz njihove ideje i znanje Beograd staje rame uz rame sa velikim svetskim metropolama - istakla je Bojana Višekruna.

Dodala je da će u blizini Linijskog parka, u Dunavskoj ulici, biti izgrađena nova zgrada Fakulteta muzičkih umetnosti i što će po prvi put u istoriji ovaj fakultet dobiti novu zgradu, sa koncertnom dvoranom i svim pratećim sadržajima.

Foto: Srpska Napredna Stranka

 

- Verujem da će razvoj Linijskog parka omogućiti dalji razvoj urbanog Beograda na kakav smo ponosni, jer dela govore i zajedno možemo sve - zaključila je Višekruna.

Sandra Božić navela je da je, zahvaljujući stabilnoj i brzo rastućoj ekonomiji, u Beogradu rekosntruisano preko 70 parkova, teretana na otvorenom, sportskih terena i da je to, uz projekat Linijskog parka, još jedan dokaz da brinemo o zdravlju naših sugrađana, ekološkim, ali i istorijskim aspektima u prestonici.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

JEDAN PAPA JE BIO SRBIN Zvali ga gvozdeni i zadužio je Rim