MINISTAR unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin, ministar spoljnih poslova Nikola Selaković i gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević, lider socijalista Ivica Dačić reagovali su na sramotnu naslovnu stranu hrvatskog lista "Ekspres" na kojoj je srpski predsednik Srbije Aleksandar Vučić predstavljen kao Hitler.

Komentari (14)

Lajoš

30.09.2022. 13:03

Gospodo sve što ste rekli o hrvatskom fašizmu i ustaštvu je točno i oni hrvati se sa veseljem ispoljava to svakog dana širom Hrvatske,ali mislim da boljeg odgovora na njihove nostalgične faističke bljuvotine nemože biti bolje nego da ih se ignorira na svakom koraku i po svakom pitanju.

Andrej

30.09.2022. 13:40

Da li je ikada od Hrvatske i hrvata ustasa nesto pozitivno, dobro doslo Srbima ? Samo ih ignorisati za sva vremena. Oni su nesto nalik vampirima.

Ljubica

30.09.2022. 13:58

Hrvati su jedan od retkih naroda koji ne samo da nemaju stida, nego su uz to još po bahatosti i aroganciji prevazišli i Engleze i Amerikance. Postoji i ona stara izreka, čega se pametan stidi, tim se budale diče. Pretpostavljam da se i ovi koji su ovaj članak napisali i dali u javnost diče sa tim, a da imaju svesti i razuma, morali bi se toga stideti.

Darko

30.09.2022. 15:22

Sta reci, najveci evropski fasisti nazivaju ljude fašistima. Pa hrvati bi se trebali stideti jedno hiljadu godina pre nego nešto kažu. Ali kad nemaš morala onda možeš šta hoćeš.

Svensrb

01.10.2022. 10:35

Oni sramote i hrvatski narod. Šta su ustaše učinile srbima nije ništa mane nego šta učini Hitler jevrejima. Treba da se pokriju ponjavom i da ćute. Da ninšta ne reaguju???? Koliko ih je osramotio Pavelić i Artuković??? Nek se stide hiljadu godina i nek ćute?????

1312

01.10.2022. 12:02

hajde recimo kada bi a trebalo bi italijani uzeli svoje, srbi svoje i naravno madjari svoje sta bi ostalo od te tuzne fasisticke titove tvorevine?!ili kada bi grci uzeli nazad svoje od izmira do antalije.. ili kada bi.. svet bi definitivno bio lepse mesto za zivot