PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić nalazi se u Njujorku, gde je održao konferenciju za novinare. On je govorio o dosadašnjim sastancima i sinoćnom obraćanju tokom Generalne skupštine Ujedinjenih nacija, pa je istakao "da se neće u Srbiju vratiti sa ohrabrenjem, već sa duhom čoveka koji je spreman da se bori za svoju zemlju."

Maki

22.09.2022. 21:14

Posle kiše dolazi sunce. Teška vremena će proći, a do tad nam preostaje da se borimo za KiM, bolju egzistenciju svih građana. Borba je teška, ali ništa nije nemoguće.

Sanja

22.09.2022. 21:58

Interesi Srbije na prvom mestu. Vucic je precizno i jasno istakao da ce se za Srbiju boriti koliko god bude bilo potrebno i Srbija mu je na tome zahvalna i svi stojimo uz njega.

Stefan

22.09.2022. 22:19

I pored svih pretnji koje nas vrebaju, verujem da ćemo preživeti izaći iz svega mnogo neoštećeni. Možda je to tako zato što ne gledamo u tuđe dvorište, usmereni smo na rad, na svoju zemlju. Globalne pretnje su velike, nadajmo se samo da nuklearnog rata neće biti.

Aleksandar

22.09.2022. 22:47

Nažalost izneverena su nam iščekivanja, mir nije na vidiku. Pretnje su se nadvile nad celim kontinentom, Putin će krenuti u novu ofanzivu, Zapadu je zapretio i nukleaarnim ratom. nadam se da će razum preovladati, na svim stranama.

Andjela

22.09.2022. 23:14

Iako je situacija u svetu teska, a po svemu vidjenom bice jos teza, Srbija ce nastaviti svoj napredak i razvoj jer samo napornim radom mozemo da izadjemo kao pobednici.

Stena

23.09.2022. 04:59

Ovoje Prava Isjrena borba Za Srbiju koju Predsednik Vučić pokusava I uspeva da izvede na Put . Svaka Čast predsniče Otvorili ste oči mnogima koji Nisu znali Pravu istinu o Srbiji. Rat nedonisi dobro nikome I viste jedan od njih koji Nezeli Rat nipokoju cenu. Jos jednom vam kazemo da smo ponosni na vas moj tata je plakao Kada vas je slušao vas govor iz New York Svaka Čast Predseniče

Zika

23.09.2022. 06:02

Nadam se da Vučićeva predviđanja neće obestiniti, ali ... I meni deluje da je đavo došao po svoje, mi mali šta se tu pitamo - ništa i zato da vidimo kako da se najbolje pripremimo za haos koji nas očekuju u svim sferama života.