PRISUSTVOVAĆEMO VELIKOM SVETKSOM SUKOBU: Predsednik Vučić - Spreman sam da se borim za svoju zemlju, mi ćemo gledati da Srbija preživi

Novosti online

22. 09. 2022. u 20:09

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić nalazi se u NJujorku, gde je održao konferenciju za novinare. On je govorio o dosadašnjim sastancima i sinoćnom obraćanju tokom Generalne skupštine Ujedinjenih nacija, pa je istakao "da se neće u Srbiju vratiti sa ohrabrenjem, već sa duhom čoveka koji je spreman da se bori za svoju zemlju."

ПРИСУСТВОВАЋЕМО ВЕЛИКОМ СВЕТКСОМ СУКОБУ: Председник Вучић - Спреман сам да се борим за своју земљу, ми ћемо гледати да Србија преживи

Foto printskrin Tanjug

- Da zaštitimo svoje interese, da dovedemo nove investitore. Mi smo svoj posao pošteno i odgovorno obavili. Ja mislim da ovde niko nije imao tako dug sastanak sa gospodinom Salivenom. Je li to lako, ili jednostavno? Pa nije, ali nema kuknjave. I da li sam srećan i vidim nešto lepo na vidiku? Ne. I stalno me pitaju ima li nešto lepo. Pa nema, u svetu se ništa lepo ne dešava. U Srbiji ima lepih vesti, raste minimalac, povećanja plata i penzija. Ali u svetu će biti samo sve teže. A govorili su da sam drama kvin, ludak. A na kraju se sve ispostavilo kao istinito, da je drama kvin bio u pravu - dodao je on.

Vučić je podsetio da se on rukovodi logikom gvozdenih determinizama, i da ima ozbiljan tim.

- Da ja pričam narodu da će teći med i mleko i da će sve biti super. Pa hoće, ali to nema veze sa situacijom u svetu. Geopolitička situacija ide u kanal, i prisustvovaćemo velikom svetskom sukobu. A mi ćemo gledati da Srbija preživi. Živela Srbija - zaključio je on.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (26)

POMENULE I KRVNU OSVETU: Sestre mladića kojeg je Laušević usmrtio samo jednom su se obratile javnosti