PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da Rusija nije prekršila teritorijalni integritet Srbije i da ne može da objasni narodu kako da uvedemo sankcije Rusiji, a ne Americi, Sloveniji, Francuskoj...

Milovan Milovanović

03.09.2022. 17:41

Slovenija nije prijateljska zemlja, jer ne priznaje teritorijalni integritet Srbije, priznala je tzv. Kosovo, glasa protiv Srbije u svim međunarodnim organizacijama... Uostalom, bila je prva koja je podržavala baliste na KiM, još u SFRJ.

Simon

03.09.2022. 18:03

Bravo za Vučića, neka je odbrusio ovom Slovencu. Nije to njegovo pametovanje, već Pahorovo i Slovenačke obaveštajne službe koje pokušavaju da vrše pritisak na Srbiju i Vučića da popusti njihovim željama a na štetu Srbije i srpskog naroda.Bojim se da vreme koje dolazi je vreme nemira i sukoba u svetu i da Vučić lukavo znajući to gleda da Srbija ne bude deo tog konflikta, a da pri tome interesi Srbije pretrpe što manju štetu.

Jofiebig

03.09.2022. 19:11

@Simon - Kada će ovi jednom da shvate da oni krše međunarodno pravo, mešajući se u odluku jedne suverene zemlje, šta će ona i kako da odluči. Zašto nas niste pitali 1999 da li hoćemo ili nećemo da nas bombardujete, pri tom oduzimajući nam deo naše teritorije...sram vas bilo‼️

Nevski Aleksandr

03.09.2022. 20:00

Oni hoće da Srbija uvede sankcije Rusiji, jer misle da će se Rusija tako naljutiti i prestati da podržava Srbiju, a śto bi im svima odgovaralo. Pa bi mogli da rade sa Srbijom śta hoće. Oni misle da Srbija ne može sama da se brani i tu se varaju može i te kako i na političkom polju, a bogami i na vojnom. Pozdrav.

BOGDAN

04.09.2022. 06:42

TAKOJE PREDSEDNICE PREDSEDNICKI SI ODGOVORIJO NOVINARKI.DA UVEDEMO SANKCIJE RUSKE FEDERACIJE ZATO STO JE RUSKI AMBASADOR U UN STAVIJO VITO DA SRPSKI NAROD NE BUDE PROGLASEN SA GENEOCIDAN NAROD KOJA JE TRAZILA ENGLESKA IMPERIJA.1999.GODINE RUSKA FEDERACIJA NIJE BOMBARDIRALA SRBIJU I UBIJALA SRPSKI NAROD A ZAPADNI ZLOCINCI JESU.

Mile plinska boca

04.09.2022. 14:40

Ја бих питала Словенце: Кад већ слепо прате међународно право зашто нису увели санкције Америци 1999? Зашто нису још вратили многим Србима држављанство словеначко одузето им још '91? Зашто су међу првима погазили међународно право кад су признали лажну државу? Зашто им, кад је све тако бајно у Словенији, људи одлазе из државе да се никад не врате? Боље им је да воде рачуна о себи,него о нама. Доста су паразитирали на српској пољопривреди и сточарству, нек се баве продајом триглавског зрака.