MINISTAR unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin preporučio je predsedniku Aleksandru Vučiću i premijerki Ani Brnabić da MUP donese odluku da ne može da pruži bezbednosne garancije za održavanje predstojećeg Evroprajda, potvrđeno je "Novostima".

Perce

30.08.2022. 13:48

@Xajgyk - Tako i treba. To je evro prajd pa neka se odrzava u njihivoj EU. Mi jos nismo u njoj i nema potrebe da to prihvatimo kao obavezu. Ni oni prema nama ne ispunjavaju svoje obaveze pa ne moramo ni mi tu jednu prema njima. Evrop prajd je za njih demokratija a za nas ludilo.

ZAvram

30.08.2022. 21:25

Паметна препорука! Искрено, ништа против особа које су склоне истом полу. Међутим, сви знамо на шта личе те "шетње"! Учесници се унаказе разноразним, најодвратнијим начином одевања, језивом шминком, а уз то се понашају као на највулгарнијим, најмонструознијим секси журкама, које се, иначе, одржавају у затвореном простору. Не може Србију да уцењује ЕУ! Чујем да ће наша деца да уче из неких књига, изопаченог садржаја о тзв родовима, у које спада и "нешто треће". Тај ужас мора да се заустави! Каква ЕУ, каква поглавља? Од њих нам већ деценијама глава пуца! Вулин да остане у влади!

Vox dei vox populi

31.08.2022. 07:52

Ови наши политичари свих боја треба да схвате и прихвате да већинска Србија неће промоцију хомосексуалности и било какво јавно промовисање своје сексуалне припадности. Та Србија брани маму и тату и тако ће остати.