"ŠAMPION U PRELETANJU I MENJANJU STRANAKA": Ana Brnabić brutalno isprozivala Mariniku Tepić

Novosti online

02. 08. 2022. u 17:57

NA konstitutivnoj sednici Narodne skupštine Srbije Ana Brnabić se obratila poslanicima, govoreći o Mariniki Tepić.

ШАМПИОН У ПРЕЛЕТАЊУ И МЕЊАЊУ СТРАНАКА: Ана Брнабић брутално испрозивала Маринику Тепић

Foto: Printskrin RTS

Prema njenim rečima, "gospođa Tepić je šampion u preletanju, menjanju stranaka, kruženju u prirodi i promeni amorfnih stanja."

- Pored toga, ona je svakako i šampion u govorenju neistina i kontradiktornim izjavama. Mnogo veći problem za našu zemlju, i za naš narod, su sve ostale izjave kao što su te da „Vojska Republike Srbije diluje drogu na vojnom dobru u Moraviću, da su kokoške iz Morovića takođe dileri droge, da mi plaćamo, odnosno korumpiramo strane političare kako bi povlačili priznanja jednostrano proglašene nezavisnosti Kosova, ili priznanja takozvane Republike Kosovo, šro ima mnogo dalekosežnije posledice za našu zemlju, naš teritorijalni integritet, bezbednost Srba na Kosovu i Metohiji – poručila je Brnabić.

Ona je istakla da su "Mnogo veći problem optužbe da smo uvodili vanredno stanje da bismo naseljavali migrante, da smo imali ugovor sa Austrijom po kojem smo se bavili trgovinom ljudima i uzimali novac za te migrante".

- Mnogo veći problem takođe da je poštanska štedionica već ištampala platne kartice za te migrante koje mi naseljavamo... Sve ovo su izjave poštovane poslanice Marinike Tepić - da je kovid veštački stvoren virus, stvoren u "planetarnim gibanjima", da vakcina nije sigurna, da za vakcinu treba referendum raspisati, sve su to stvari koje mnogo više utiču na nacionalnu bezbednost i sigurnost naših građšana, pa samim tim sve ovo što priča o meni i o mojoj porodici, sve ove laži, koje se vrlo lako mogu dokazati, su najmanji problem i na to se osvrtati neću - rekla je Brbabićeva.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (3)

DREKA ZBOG POLICAJACA, MUK KADA SE PUCA U DECU: I privođenje pripadnika MUP tzv. Kosova na Jarinju potvrdilo licemerje Zapada