BRNABIĆEVA OŠTRO ODGOVORILA LAZOVIĆU: "Fon Kramon vam piše govore i diktira šta da kažete"

Novosti online

02. 08. 2022. u 13:39

PREMIJERKA Ana Brnabić odgovorila je danas Radomiru Lazoviću, šefu poslaničke grupe "Zeleno-levi klub, Ne davimo Beograd, Moramo".

БРНАБИЋЕВА ОШТРО ОДГОВОРИЛА ЛАЗОВИЋУ: Фон Крамон вам пише говоре и диктира шта да кажете

Foto: Tanjug

- Imenom i prezimenom ste me prozvali već tri puta. Naši građani koji prate ovaj prenos pomislili bi da ste vi opsednuti mnome, ali to nije tako. Samo da objasnim. Pouzdano znam da je govor koji ste pročitali pre dva dana lično pisala Viola fon Kramon, tako da je Viola opsednuta mnome – kazala je Brnabićeva.

Premijerka je dalje navela da ona "ne iznosi optužbe, već činjenice".

- Tu koaliciju je napravila Viola fon Kramon, i to je javno rekla. Fon Kramon ih je ugurala u parlament, zahvaljujući tome što je Aleksandar Vučić i Srpska napredna stranka bila dovoljno demokratična da spusti cenzus sa pet na tri odsto. Pa su se jedva dokopali parlamenta, da bi onda ona njima pisala govore i ovde diktirala šta treba da kažu, koga da napadnu i koju politiku da promovišu. Politika koju promovišu, kada kažu da se bore da u Srbiji bude bolje, odnosno da Srbija bude bolje mesto za život, jeste ta da pod tačkom jedan priznamo republiku Kosovo kao nezavisnu državu, što su rekli tokom kampanje - zaključila je premijerka.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (26)

VUČIĆ BIO GOST NACIONALNOG DNEVNIKA: Borba nam predstoji, nećemo se predati i nećemo im dati da nas ponize