POSLE skandalozne odluke da zabrani srpske lične karte i registarske tablice, Priština sprema još jednu opasnu zamku kojom želi Srbiji da prikači čak i zločine terorističke OVK!

Mikiboy

05.07.2022. 09:25

Doci ce vreme i to uskoro kada ce i Albanci i njihovi sponzori da odgovaraju za sve zlocine koje su pocinili na Balkanu.Srbija bi trebala da podigne optuznice i protiv nekih Zapadnih lidera.

Mile

05.07.2022. 12:16

Tuziti nato alijasu i traziti ostetu, potom Pojedinacne tuzbe za sve zemlje koje su ucestvovale u agresiji protiv SRJ, direktno ili indirektno. I treca tuzba bi bila pojedinacni za sva vojna i politicka lica za zlocin koji su izvrsili po ogovornosti. Posto ce evropsku sudovi to odbiti obrazovati sud u beogradu sa prenosom na svim tv stanicama u isto vreme, ko odbije prenos ukinuti tv stanicu.

Velja

05.07.2022. 13:15

I šta vas čudi? Nije ovo ni prvo ni poslednje, i dokle god postoji Bondstil i nad njemu ona krpa sa zvezdama, ima da teraju dalje. E, kad to nestane, ima da begaju ko zečevi nazad u albanski kamenjar otkud su došli.

Milorad

05.07.2022. 14:13

Normalno da će nam svako kome padne na pamet lepiti etikete i praviti od nas šta hoće kada mi nikoga ne optužujemo niti očigledno ne smemo.

Grubor

05.07.2022. 14:58

Izjave tog Kurte ne treba ni objavljvati.A, ti pedstvnici Kvinte su cirkusanti,to je Putujući cirkus.Sad su u Repeublici Srpskoj,sad u Srbiji itd.Oni se ne stide i da dodju u goste,gde ih primimo i ispratimo ko ljude i da bukavlno laju i kad dodju i kad podju,a posebno kad odu.Bar.minimum diplomatije su mogli da nauče.Dobro bi bilo da se slobodarski svet okupi oko Rusije i Kine,kao što se nekada okupio oko Nesvrstanih i Flaster im na usta Nesvrastani stavili.I mnoge zemlje Sveta se oslobodile kolonijlanog ropstva.Taj Flaster je pao i sada će im Rusija i Kina zajedno sa slobodarskim svetom morati Veći,Ćvršći Flaster na usta staviti.Ko je za slobodarski svet taj će im se i pridržiti.Svet bez pljačke i ugnjetavanjvanja drugih naroda.Politika Beograda je medju najslobodoljubivijim politikama Sveta.Vučić to sledi svim srcem i pošteni deo naroda je uz njega.Ne mogu svi biti partizani

Soko

05.07.2022. 15:44

Treba pod hitno zabraniti domaćoj štampi da piše bilo šta vezano za slugu Kurtija.Od njega ništa ne zavisi,sve prljavštine preko njega plasiraju oni koje smo do skora zvali prijateljima a sad partnerima.Što više pišu on se više naslađuje glupim reakcijama naivnih.