GRČKA policija je privela je danas 59-godišnjeg Srbina za kojim je Hrvatska raspisala poternicu zbog navodnih ratnih zločina počinjenih 1991. godine.

Rasss

27.06.2022. 22:35

Sta je ovo?ko je njima dao pravo da sude JNA obveznicima.odmah da se idr u Grcku i oslobodi vojnik. Zaustavimo hrvatski maltretiranje JNA i Srba. Izgubili su i sada ih boli. Idmah da uhapsimo nekog Hrvata.

NS

28.06.2022. 00:34

Ponovo je počeo lov na Srbe po fabrikovanim poternicama.Sada se svete za slučaj "piloti".Da je srpsko tužilaštvo od početka radilo svoj posao i nekoliko hiljada njihovih (argumentovano) optužilo,davno bi ova farsa prestala...ovako, svako je kriv dok ne dokaže (posle godinu-dve) da je nevin!

Djordije Cvarkov

28.06.2022. 01:07

Drzava da reaguje munjevito i da zastiti naseg gradjanina. Znamo svi da su u Hrvatskoj stavili sve Srbe do cijih podataka mogu da dodju na listu za optuznice zlocina.

Realnost

28.06.2022. 06:57

More nisam video od kada se odvojila crna i gora, iz naše divne Srbije ne mogu, ne želim i ne smem da izađem i tako će biti dok nam Rusi ne vrate deo Jadrana. Do tada ako me Bog poživi, sačekaću. Svi koji su tuda prošli i imali dve kapi srpske krvi su na hrvatskim tjeralicama i tu se ništa nije promenilo. Ako prođeš, jednom, dvaput, treći put nećeš sigurno, a za svakog oni imaju bar po 10 svedoka koji su te videli kako ubiješ, kradeš, maltretiraš, siluješ ili Bog ti zna šta sve nisi radi a da ni sam ne znaš. Zato kako Vučić kaže banje ili banjica, lavor u dvorište!!! Izdrži i uživaj, život kratko traje, što je 100 godina u večnosti!!!?!

Gavrilo

28.06.2022. 10:03

Ni naši nisu bolji.Da mu sude u Beogradu isto će ga osuditi svejedno što je Srbin. Osudiće ga i ako nije kriv. Optužnice se montiraju i Srpski sud to zna i to je vidljivo na suđenjima, tako da se ne mogu oteti utisku da neko dobija debele pare od stranaca za takav rad.

Jasmin

28.06.2022. 11:18

Čitam komentare i imam osećaj da ih pišu Marsovci. Hrvatske vlasti svakodnevno imaju "suđenja srbima". TO. JNA su za hrvate teroristi čak i iz vremena kad Hrvatska nije bila međunarodno priznata tj. kad su oni bili teroristi. Preko 2000 Srba iz hrvatske je na tajnom popisu za hapšenje, javna tajna. Treba da se javljaju Srbi u naše Tužilaštvo sa dokazima protiv hrvatskih nacista(avioni na Petrovačkoj cesti). Ima ljudi koji su preživeli mučenja u hrvatskoj a bili su civili ali treba im podrška i pomoć RS. Hvala i ja sam jedan od njih, preživeo Božjom voljom.