"VREDNIJI JE JEDAN ŽIVOT NEGO 50.000 GLASOVA" Vučić - "Molim ljude da sačuvamo mir"

Novosti onlajn

27. 03. 2022. u 09:32

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić gost je emisije “Jutro”. On je napomenuo da pod svaku cenu mora da se sačuva mir na Kosovu i Metohiji i da je važniji jedan ljudski život nego 50.000 glasova na izborima.

ВРЕДНИЈИ ЈЕ ЈЕДАН ЖИВОТ НЕГО 50.000 ГЛАСОВА Вучић - Молим људе да сачувамо мир

Foto: Printskrin/Tv Prva

- Ima pokušaja neodgovornih ljudi da urade nešto. To je i ovaj slučaj sa izborima na Kosovu i Metohiji. Ja dobijam više od 90 posto glasova tamo. Oni su računali da ja neću da odustem od 50 000 glasova, i da će da me nateraju da uđem u to, a onda da vidimo koga ćemo da proterujemo na KiM. Ja sam zato molio ljude dole da sačuvamo mir, a tih 50000 glasova, ako je to razlika koja mi je potrebna, onda i ne treba da budem na vlasti. Da li je važnije to glasanje ili da Srbi na KiM budu živi? Znam kako bi to izgledalo, Srbi bi se branili. Da li je vredniji jedan život na Kosovu ili 50.000 glasova - rekao je predsednik.

Kako kaže, Lajčak se sastao sa Bislimijem u petak, i nakon toga izdao saopštenje u kojem ga je hvalio.

- To je takva drskost, bezobrazluk, u saopštenju u kojem niste dogovorili ništa. Ni ZSO ni kako Srbi da izađu na izbore, i to u trenutku kada oni sprečavaju narod na Kosovu da izađe na glasanje, to je takva drskost. Ja moram da voidim računa o srpskom narodu na KiM jer svaka moja reč može njih da ugrozi.

 

BONUS VIDEO: VUČIĆ U KRAGUJEVCU: Narod pozdravlja predsednika, vijore se srpske trobojke

 

 

 
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (4)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?