PREDSEDNIK Aleksandar Vučić kaže da je on realan čovek, i da se bavi činjenicama, dodajući da ne očekuje skoro mir u Ukrajini.

Brane

23.03.2022. 09:58

Neni je neshvatljivo da ima političara i zemalja koji motivišu Ukrajinu da izdrže u svojoj propasti umesto da čine sve da hitno zaustave rat i njihovo sigurno stradanje.

Moskva

23.03.2022. 10:20

На годишњицу НАТО злочина на Србију, зликовци се поново окупљају. Имају самит баш 24 марта. Права прилика да Руси пређу са специјалне војне операције на класичну војну. Да злочинци се још једном пресаберу и схвате да је њихово време прошло и да су она времена када су могли вршити злочине некажњено заувек прошла. Долазе нека нова где ће почети да одговарају за све што су учинили, а било је много тога.

gzr

23.03.2022. 10:33

I meni je zao malih ali Ukrajina nije mala. I ako neko ima iza sebe kao podrsku Nato on se ne moza racunati kao mali i zrtva, bilo gde da se nalazi u svetu i bilo sta da prica Zapadna propaganda. Zao mi je obicnih normalnih ljudi koji nisu nikada za rat, bilo da su Ukrajinci bilo da su Rusi, oni u Ukrajini i oni u Rusiji.

nantex

23.03.2022. 12:45

Hiljade inzenjera, programera, doktora i visoko obrazovanih profila kao i radne snage se slucajno slise u Nemacku... gde ce za krov nad glavom i obroka dati i preliti svoja znanja. Sve slucajno.

jednostavano

23.03.2022. 13:15

ko nije shvatio da je 3 svj rat poceo, onda...? jos malo pa ce gurnutu ove male istocnoevropske eu nacije da borbeni cackaju Ruse i onda "igranka" pocinje da bude otvorena ....razvaljivanje ekonomije eu je prvi i jedini plan amerike ...kao sto je bio 1 i 2 svj rat...pa posle okrnjena i osiromasena, ekonomski zavisna eu postaje ponovo americka kolonija (onda se posle veliki igraci dogovore cija je cija interesna zona..i udri jovo nanovo)

Srbijo Zuta kuco

24.03.2022. 07:13

NATO nam je jasno rekao ko je jaci. Zato panice, hitno se sastaju. Skladista i tehnika nacisticke vojske se unistavaju i gradovi u kojima teroristi drze taoce su opkoljeni. Ostace bez municije, goriva i hrane. Zato Poljaci hoce da organizuju "mirotvorne" operacije. Nauceno u Krvatskoj i Bosni. "Humanitarna pomoc" u kojoj su oruzje i municija a lepo im je receno da se ne mesaju jer ce odgovor biti nesrazmeran. Amerikanci zele da rat traje sto duze da bi iscrpeli Rusiju.