"LEČIM MUCANJE, DR SAVO": Manojlović vređao premijerku Brnabić na Tviteru - reakcije na sramne uvrede

Novosti online

21. 01. 2022. u 12:55

SAVO Manojlović, predsednik inicijative Kreni-promeni, na svom Tviter nalogu objavio je post u kome je vređao premijerku Srbije Anu Brnabić.

ЛЕЧИМ МУЦАЊЕ, ДР САВО: Манојловић вређао премијерку Брнабић на Твитеру - реакције на срамне увреде

Foto: Tanjug

"Lečim mucanje, dr Savo Manojlović", napisao je on, retvitujući sramnu objavu u kojoj je navedeno da je "postao doktor za Brnabićkinu govornu manu, zamuckivanje."

Printskrin

Potpredsednica SNS Nevena Đurić kaže za "Novosti" da ovakve stvari izlaze iz "kuhinje opozicije", a da ih danas plasira Manojlović koji je po potrebi "nekad žut, a danas 'zelen'". Ona je, takođe, podsetila na film "Junaci doba zlog" koji je N1 emitovao, a u kome su premijerku uporedili sa nacistima.

- Film koji je medijsko-mafijaška svita Dragana Đilasa emitovala na njegovim tajkunskim televizijama dokaz je da će predstojeću kampanju voditi na najmonstruozniji i najodvratniji način. U svom delovanju idu toliko daleko, da su pored svakodnevnih napada na predsednika Aleksandra Vučića, članove njegove porodice i sve nas koji sa ponosom podržavamo politiku Srpske napredne stranke, udarili i na sopstvenu državu - poredeći je sa logorom. A baš su tajkuni, njihove pristalice i uposlenici, poštenim ljudima iz Srpske napredne stranke pretili kako će ih strpati u logore. Sve to kamerom snimili, ne bi li imali čime da se pohvale.

Oni prete vešanjem na Terazijama, pale knjige, nazivaju nas genocidnim narodom. Da stvar bude sasvim jasna, to je njihov plan i program. Svesne su lopuže da ovakvim svojim postupcima neće nikada, ali nikada, ostvariti podršku naroda. Ali ne odustaju od svoje primarne ideje i glavnog cilja, dolazak na vlast, u fotelju, iz koje bi mogli da šire svoj poslovni uticaj, kupuju fudbalske klubove i skladište naš novac na računarima po belom svetu.

Nevena Đurić

 

Tajkune podržava i samoproglašeni ekolog, od danas i samoproglašeni lekar, lažljiv i prevrtljiv Savo Manojlović, koji je, sve po potrebi, nekad žut, a danas "zelen". Kao dimnu zavesu koristi temu ekologije, ne bi li ostvario svoj glavni cilj - rušenje predsednika Aleksandra Vučića. Pozivao je ljude na ulice, gurao ih u nerede i nasilje, ne bi li se dodvorio onima koji ga sponzorišu. Kod poštenog sveta, Savin pokušaj prodaje magle ne prolazi. Visok stepen iskompleksiranosti i frustracije kod Save je neminovan i očigledan. Može samo da zavidi premijerki na čvrstim argumentima i konkretnim činjenicama kojima je okarakterisala njegov "ekološki" rad.

Jedno je sigurno, lažljivci i prevrtljivci poput Đilasa, ostalih Multikomaca i Rokfelerovog Save, Srpsku naprednu stranku i Aleksandra Vučića nikada neće moći da pobede - navodi Đurićeva.

Vladimir Orlić, poslanik Srpske napredne stranke, reagujući na ove uvrede na račun premijerke Srbije, navodi da Manojlović "vređa jer ništa drugo ne ume pored uzimanja para od Rokfelera".

Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović

- Manojlović vređa jer ništa drugo ne ume da radi, ako ne računamo uzimanje para za "projekte" od Rokfeler fonda i pravljenje biznisa od dizanja dreke. Pre pokušaja da uvredi ljude koji grade puteve, na kojima on posle narod maltretira, neka pogleda sebe. Sam je ponovio mnogo puta: "Vo se veže za rogove, a čovek za reč". Pošto je svoju reč pogazio, Manojlović je time pokazao da kod njega nema - ni reči, ni čoveka. Šta tu onda jedino preostaje, potpuno je jasno - zaključuje Orlić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (12)

MEĐUNARODNI DAN BEZ PAPIRA: Prilika da se ukaže na važnost očuvanja šuma