ORLIĆ: Sinoć su predstavljeni skandalozni snimci o tajnom planu opozicije posle referenduma, Vučića hteli da optuže za krađu!

Novosti online

20. 01. 2022. u 17:58

POTPREDSEDNIK SNS Vladimir Orlić održao je vanrednu konferenciju za novinare na kojoj je govorio o snimcima koji su se sinoć pojavili u medijima.

ОРЛИЋ: Синоћ су представљени скандалозни снимци о тајном плану опозиције после референдума, Вучића хтели да оптуже за крађу!

Foto: Novosti onlajn

- Ovo su skandalozni snimci. Pustićemo vam deo jednog snimka iz Jagodine, predstavnika Dveri koji govori o njihovom planu nakon održanog referenduma. Oni govore kako će da optuže Vučića za krađu referenduma. Sami kažu da ne znaju rezultate referenduma, ali da će da predstave tako da cela priča izgleda kao krađa. Kažu: "Kad to bacimo na društvene mreže, ima da proglasimo pobedu, a njih da optužimo za krađu". To njih odnosi se na Aleksandra Vučića i vlast - rekao je Orlić.

On je skrenuo pažnju da je ovo plan i za izbore 3. aprila.

- Nisu u pitanju samo Dveri već i ostale stranke opozicije. Ovo je očigledno plan i za izbore 3. aprila. Oni na tim izborima ne mogu da pobede, to je jasno, zbog toga što su radili, takvi kakvi su, ne mogu da pobede. Zato pokušavaju lažima da se provuku. Imaju toliko televizija, portala, sve što mogu da smisle od tih medijiskih manipulacija, oni će uraditi - naglasio je Orlić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)