ILIĆ PS: Čanku smeta Vulin, jer nije pala nijedna srpska glava

Novosti online

09. 12. 2021. u 14:26

PREDSEDNIK Gradskog odbora Pokreta socijalista Beograd Vladimir Ilić odgovorio je Ligi socijaldemokrata Vojvodine koji su izneli niz laži i uvreda na račun policije i njenog ministra Aleksandra Vulina.

ИЛИЋ ПС: Чанку смета Вулин, јер није пала ниједна српска глава

Foto Tanjug

- Nenadu Čanku, najvećem autošovinisti, zagovaraču separatizma, propalom političaru koji hrče po rijalitijima i pijan i drogiran mlati ljude po kafanama i vozi motorne sanke po užem centru Novog Sada, zasmetalo je to što je Srbija potvrdila svoje prijateljstvo sa Ruskom Federacijom, a posebno to što tokom nelegalnih protesta nije pala krv koja je imala za svrhu da posluži kao opravdanje za sprovođenje obojene revolucije i nasilne smene vlasti baš kao i 2000. godine.

Zato Čanku smetaju Vulin i srpska policija, zato što nije pala nijedna srpska glava, zato što nije poslata slika u svet o Srbiji kao nebezbednoj zemlji u kojoj se vlast rešava na ulici. Nismo zaboravili kada je Nenad Čanak psovao Srbima majku beogradsku, kada je lupao i pljuvao table RTS i RTV, kada je rekao da je Srbija genocidna, a Kosovo nezavisno, kada je išao da pruža podršku separatistima u Kataloniji i Milu Đukanoviću protiv srpskog naroda i SPC u Crnoj Gori.

Čanak je kao čovek, a i kao političar jedna nula, i tu nulu će i dobiti na izborima ako bude imao hrabrosti da na njih izađe - odgovorio je predsednik Gradskog odbora Pokreta socijalista Beograd Vladimir Ilić Ligi socijaldemokrata Vojvodine koji su izneli niz laži i uvreda na račun policije i njenog ministra Aleksandra Vulina.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili