PREDSEDNIK Skupštine Srbije Ivica Dačić izjavio je, povodom imenovanja specijalnog izaslanika Velike Britanije za Zapadni Balkan Stjuarta Piča, da svima treba da bude jasno da nametanje bilo kakvih rešenja na štetu Srbije i srpskog naroda u celini nije prihvatljivo.

Komentari (5)

prellee

03.12.2021. 20:02

Specjalnog izaslanika treba da pošalje i Francuska, zatim i Rusija. poslije i Srbija, pa onda i Hrvatska...Svi koji ovdje imaju interes, trebaju posalti specijalnog izaslanika.Kad je igra počela, onda se svi trebaju ovdje da igraju, a mi ćemo plaćati cijenu.

Boris

04.12.2021. 01:38

Nejasno mi je kako Srbi olako izgovaraju rec NATO ovde Nato onde ,pa nij Nato nikakav organ UN da moze mimo nekog prava i procedura rasporedjivati vojsku u neclanicama Nato-a

Stojan

04.12.2021. 02:39

Strane drzave same sebi daju za pravo da salju svoje izaslanike i da rovare po Balkanu. Naprave probleme i onda toboze oni mire i resavaju u uzgred pune sebi dzepove. A sve to je da se dovrsi genocid nad Srbima. Oni se nece umiriti dok Srbi postoje. Onda ce naci vec nekog drugo da unistavaju. Uopste je poznato ako se dve strane svadjaju ili ratuju tu negde cuci i Britanija.